Aer curat în mașină! Hengst Blue.care

3613
0

În prezent, se discută tot mai mult despre poluarea în trafic în orașele cele mai importante și de un număr crescut de oameni cu alergii, de aceea puritatea aerului în mașini reprezintă un element important pentru șoferi și pentru familiile lor.

Specialiștii în filtrare de la Hengst, lansează o nouă linie de filtre de habitaclu ce filtrează eficient praful fin, umezeala, polenul, mirosurile, bacteriile şi sporii de mucegaiurile din aer. Acestea au o contribuţie importantă la calitatea vieţii, sănătații şi prevenirea activă a îmbolnăvirilor.

Asemenea unui aspirator, sistemul de ventilare absoarbe aproximativ 540.000 litri de aer pe oră în interior și odată cu el, vin și noxe, poluanți, alergeni și mirosuri din mediul înconjurător. Asta înseamnă că în mașină, se realizează concentrații cam de 5 ori mai mari decât pe marginea drumului ce pot duce la scăderea concentrării șoferului și poate declanșa reacții alergice. De asemenea crește riscul de accident.

Filtrele de habitaclu Blue.care livrează în interior un aer filtrat curat și îi protejează de efectele menționate mai sus pe cei din interiorul mașinii.

Sunt 5 straturi care asigură o filtrare optimă.

Filtrele de habitaclu Blue.care au 5 membrane de filtrare, ce curăță aerul într-un mod coordonat, planificat. În comparație cu filtrele cu carbon, Blue.care neutralizează de asemenea bacteriile şi alergenii. Primul strat reprezintă un material electrostatic de prefiltrare ce capturează particulele mai mari. Al doilea strat de filtrare reţine în principal praful; al treilea strat, având o inserție de carbon activ, reține vapori, mirosuri şi gaze dăunătoare de ozon, oxid de azot, dioxid de sulf. Al patrulea strat, e construit special să rețină pulberi fine și microparticule cu un diametru mai mic de 2,5 μm. Cel de-al cincilea strat biofuncțional are un rol și efect antimicrobian. Pe scurt, cu filtrele de habitaclu Blue.care, clientul are nu numai un interior al vehiculului care nu conține mirosuri neplăcute, dar mai ales un aer curat care nu conține substanțe nocive.

Filtrele de habitaclu Blue.care sunt disponibile pentru aproape fiecare model auto la producătorii de mașini. Găsiți mai multe detalii pe site-ul producătorului www.hengst.com/de/blue-care.

Sfatul nostru – nu mergeți indiferent la revizie ci solicitați un filtru de habitaclu eficient, fiind vorba de sănătatea voastră și a celor din mașină în primul rând.

Comentarii

Articolul precedentFinal de competiție – Klausenburg Retro Racing
Articolul următorCâte sonde lambda sunt pe mașină?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.