ATE – profil de brand aftermarket

ATE – profil de brand aftermarket

1448
0
DISTRIBUIȚI

cover profil de brand ate

ATE este un cunoscut brand din cadrul grupului Continental, cu o experiență de peste un secol în dezvoltarea și producția de sisteme de frânare. Portofoliul ATE cuprinde atât consumabile, cât și elemente hidraulice și senzori pentru sistemele de frânare, disponibile unei game largi de modele de autovehicule la nivel mondial.

ATE propune 5 categorii principale de produse:

Componente pentru sisteme de frânare pe disc

Atât discurile cât și plăcuțele de frână sunt produse la calitate OE din materiale avansate ce asigură durabilitate crescută și, în același timp, o greutate redusă, calități care asigură manevrabilitate mai bună a vehiculului și o solicitare redusă a elementelor suspensiei.

Componente pentru sisteme de frânare cu tambur

Tamburii și saboții de frânare ATE dispun de o caracteristică specială: sunt tratați cu un strat special anti-coroziune și anti-rugină, care le asigură o durată de viață mult mai mare. Mai mult, conferă frânare optimă, încă de la primele aplicări și sunt ușor de montat.

Lichide hidraulice pentru sisteme de frânare

Lichidele hidraulice ATE asigură cele mai înalte standarde de calitate, în special pentru autoturismele dotate cu sisteme complexe (ABS și ESP), cu compresibilitate redusă atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate.

Componente hidraulice pentru sisteme de frânare

ATE oferă o gamă variată de etrieri, cilindri, regulatoare, cabluri și furtune pentru aproape toate tipurile de sisteme de frânare, toate îndeplinind standarde înalte de calitate.

Senzori ABS/ESP

ATE este unul din cei mai mari furnizori de senzori de viteză de rotație din Europa, făcând parte din  dotarea originală a multor mărci auto de pe această piață.

Alte detalii despre brandul ATE

Eticheta de siguranță

ATE aplică un sistem de protecție împotriva produselor contrafăcute, compus din 3 elemente: o etichetă holografică imposibil de reprodus, o etichetă cu un cod unic de identificare care poate fi verificat cu aplicația ATE pentru smartphone sau prin introducere manuala pe site-ul ATE și datele de identificare ale lotului de producție inscripționate direct pe produs.

Aplicația pentru smartphone

Aplicația pentru mobil ATE te ajută să găsești piesa potrivită introducând tipul mașinii tale și să găsești cel mai apropiat distribuitor prin intermediul hărții incluse. Mai mult, aplicația permite și scanarea instant a etichetei de securitate de pe ambalajul produselor. Astfel, poți afla pe loc dacă produsul achiziționat este sau nu original.

Mai multe detalii, precum și cataloagele de produse, disponibile pe site-ul oficial.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ