Avantajele colaborarii cu Automotive Aftermarket News!

467
0

Pentru că pandemia a schimbat modul de lucru iar întâlnirile fizice au trecut mai mult în online am considerat că este timpul să comunicăm la nivel de comunitate a producătorilor din piaţa automotive prin intermediul blogului. Mai jos am sintetizat 10 elemente care prezintă avantajele unei colaborări cu Automotive Aftermarket News.

1. Comunicarea în cadrul revistei dedicate zone aftermarket vă oferă posibilitatea să vorbiţi direct cu publicul ţintă, cum ar fi şoferii posesori de autoturisme, ateliere şi service-uri care acţionează în acest domeniu dar şi profesionişti care cunosc această piaţă şi informaţiile valoroase pentru munca pe care o prestează.

2. Informaţiile sunt filtrate şi sunt comunicate pe înţelesul tuturor, de la şoferi până la profesionişti care în general iau decizia, alegând unui producător în detrimentul altuia din piaţa automotive aftermarket. Astfel, un articol pe înţelesul tuturor generează interes dar şi vânzări pe termen lung.

3. Articolele create de noi oferă conţinut unic şi oferă o perspectivă obiectivă asupra brandului sau asupra produselor. Astfel se crează o familiaritate care generează cititorilor încredere în produs și în brand pe termen lung.

4. Un articol în cadrul revistei rămâne indexat permanent şi poate în continuare să genereze trafic și vânzări, faţă de o campanie de plătită pe facebook care încetează să mai genereze trafic atunci când bugetul se termină. Astfel, la o căutare pe internet şoferii ajung în repetate rânduri pe articol unde de obicei se face promovare brandului.

5. Promovarea în cadrul unei reviste online reprezintă un avantaj în detrimentul clasicelor reviste tipărite, deoarece cititorii au acces permanent şi gratuit la conţinut indiferent de zonă geografică a ţării printr-o simplă căutare online.

6. Pe lângă conţinutul în limba Romana, am tradus revistă şi în limba Engleză, astfel comunicarea şi promovarea în cadrul blogului nostru va ajuta să ajungeţi la cititorii din întreaga lume.

7. Pe lângă numărul de cititori pe care îi are revista noi urmărim şi rezultatele. Acestea înseamnă conversia numărului de cititori la numărul de cumpărători care aleg să achiziţioneze o piesă. Astfel prin campanii ţintite putem influenţa în mod pozitiv achiziţia unui produs.

8. Un alt punct forţe pe care îl oferim este colaborarea în sistem barter care le oferă şoferilor oportunitatea de a achiziţiona direct de la partenerul nostru Automotive-Shop.ro produsele despre care discutăm pe blog. De asemenea, o astfel de colaborare deschide oportunităţi noi de vânzare pe piaţa produselor pe care compania le comercializează!

9. Vă oferim oferte personalizate pentru fiecare colaborator astfel încât să ajungem la rezultatele pe care le căutaţi! Ce doriţi să afle şoferii? Câte redirecţionări vă doriţi? Câte apeluri telefonice? Câte comentarii la postare? Etc…

10. Feedback-ul online prin intermediul comentariilor pe care le primim nu ajută doar producătorul în deciziile ce ţin de viitor, ajuta şi alţi şoferi care de asemenea, recomanda produsele altor potenţiali clienţi (merg la recomandare).

Pe termen scurt colaborarea cu AAM asigura expunere, informează clientul şi indexează online informatia.

Pe termen mediu articolul generează feedback, oferă încredere produsului, generează interes iar şoferii caută produsele mai mult decât înainte.

Pe termen lung un articol generează vânzări pe baza feedback-ului transmis de către utilizatori, şoferi şi sevice-uri iar vânzările sunt în creştere.

Articolele scrise în urmă cu 5 ani încă generează comenzi, clienţii caută aceste informaţii cu mai mult interes decât atunci, sunt curioşi despre produse, vor să cumpere şi sunt direcţionaţi către Brand!

Îmi doresc ca o parte din informaţiile despre care am discutat vă poate ajuta pe viitor în luarea unei decizii când vine vorba despre colaborarea în cadrul revistei noastre de aceea mai jos vă lăsăm ataşat un RateCard pentru 2022. Un lucru foarte important de reţinut este ca noi vă putem oferi campanii personalizate pentru a îndeplini obiectivele propuse.

Comentarii

Articolul precedentCe am văzut la salonul de motociclete și accesorii 2022?
Articolul următorSe pot repara jantele atinse? – Rectificare Jante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.