CHAMPION – profil de brand aftermarket

CHAMPION – profil de brand aftermarket

2039
0
DISTRIBUIȚI

cover profil de brand champion

CHAMPION face parte din grupul american FEDERAL MOGUL, care este unul din primii 5 jucători pe plan mondial în domeniul automotive, cu mare implicare în construcția modelelor de mașini ca producător OE. S-a consacrat prin bujiile cu scânteie, fiind unul din pionierii utilizării Iridium încă de acum 30 de ani și este un sponsor activ al sporturilor cu motor. Dar, în ultimul timp, gama Champion s-a extins și pe câteva grupe consumabile aftermarket.

Principalele categorii de produse ale brandului sunt următoarele:

APRINDERE

Eficiente, extrem de durabile, oferă o pornire super rapidă: ai vrea să poți zice același lucru despre tine… fără să faci pauză întâi. Gama Champion cuprinde: bujii cu scânteie, fișe, bobine, bujii incandescente, module de aprindere.

FILTRE

Champion acoperă toată gama de filtre: filtre de ulei, de habitaclu, filtre de aer și filtre de combustibil și promit performanță, ușurință în instalare și preocuparea permanentă pentru sănătatea celor din mașină.

STERGATOARE

Champion prezintă 2 game:
AEROVANTAGE, gama premium, se potrivește cu echiparea la peste 98% din parcul auto.
EASYVISION, stergatoare plate cu sistem Multi Clip, care acoperă 95% din mașinile echipate cu ștergatoare plate.

Alte detalii despre producătorul CHAMPION

Champion, este un brand foarte popular în SUA și Canada. S-a impus ca leader mondial în bujii scânteie și ca un catalizator pentru eforturile de creștere a performanței motoarelor. Este un brand foarte implicat în sporturile cu motor și de asemenea este printre puținele branduri care oferă prin magazin online ținute sportive, outfit-uri ce pot fi cumpărate de către fani (desigur, pe pagina oficială din SUA, in EU încă nu).

Champion® a fost pionier în utilizarea Iridium în aplicațiile industriale încă de acum 30 de ani, acum iridium devenind o tehnologie în general aleasă de toți producătorii mondiali de motoare.

De asemenea, oferă informații tehnice privind montajele și selecția produselor. Merită pentru vorbitorii de limbă engleză să aruncați o privire și pe site-ul lor oficial din SUA: http://www.championautoparts.com/

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ