Acasă Branduri Edotec.ro – profil de business aftermarket

Edotec.ro – profil de business aftermarket

2864
0

cover profil de business edotec

Edotec.ro este cel mai variat magazin online de produse dedicate in car entertainment. În prezent, site-ul afișează peste 4000 de produse, în principal navigații multimedia și conectică auto. Începand din 2011, Edotec.ro este unic importator în România pentru sistemele de navigație Dynavin, Connects2 și Carsystem, oferind astfel posibilitatea tehnică de a asigura întregul suport tehnic în perioada de vanzare, montaj, garanție și postgaranție.

Principalele categorii de produse in-car entertainment din portofoliul Edotec.ro sunt următoarele:

NAVIGAȚII DEDICATE ȘI UNIVERSALE

O gamă largă de navigații multimedia dedicate și universale direct în stoc, Windows sau Android, cu toată conectica necesară. Suport tehnic pentru montaj, livrare rapidă și garanție minim 12 luni.

CAMERE AUTO

Camerele auto sunt selectate atent, doar de la furnizori consacrați în automotive, pentru a asigura clienților noștri performanțe reale și fiabilitate.

INTERNET IN MAȘINĂ

De la soluții dedicate pe unitățile multimedia de pe mașina clientului la WiFi în mașină, aplicații, android în oglindă, monitoare sau tetiere. Viteze 3G și 4G în funcție de soluțiile selectate.

SENZORI DE PARCARE

Senzorii de parcare din oferta Edotec se diferențiază prin fiabilitate, calitate OE sau  inovație. Găsiți atât senzori originali, cât și senzori electromagnetici, al căror montaj nu mai necesită găurirea barelor.

CARKIT BLUETOOTH

Fie sub formă de interfețe Bluetooth, fie integrat în meniul navigațiilor, al oglinzilor sau al monitoarelor pe Android, fie carkit clasic – ai de unde alege. Cel mai important este să ai funcționalitate, acces la agendă, istoric apeluri, search rapid.

MONITOARE ȘI OGLINZI CU ANDROID

Puteți alege dintr-o gamă bogată de monitoare de bord, încorporate sau cu suport, tetiere, monitoare de plafon, monitoare încorporate în oglinzi, sau chiar ecrane ce pot înlocui ecranele originale pentru o funcționalitate superioară.

DETECTOARE DE RADAR

Disponibile acum și ca accesorii individuale și ca soluții încorporate în monitoare auto.

SISTEME DE RIDICARE PORTBAGAJ

Sunt printre cele mai bine primite noutăți din oferta Edotec. Sunt telescoape special dedicate pe modele auto, ce pot fi montate și comandate din cheie sau din butoanele originale, cu reglarea înălțimii.

INTERFEȚE VIDEO ȘI AUDIO

Reprezentarea exclusivă în România a ofertei Carsystems, Connects2 și Kufatec oferă un acces consistent la conectică auto, kituri de montaj, adaptoare, interfețe audio, video și Bluetooth, folosind dotările originale sau alegând alte oferte aftermarket car multimedia.

Alte detalii despre tipul de business Edotec.ro

Adevărații pasionați de sisteme multimedia auto aleg Edotec.ro din următoarele motive:

  • Noutăți – aduc mereu produse noi, sunt la curent cu ultimele tehnologii
  • Au stocuri constante și variate de produse
  • Au rețea națională de montatori autorizați
  • Garanție de importator – ai garanția fiabilitații și prețuri competitive
  • Testarea produselor – înaintea livrării lor
  • Livrare rapidă – distribuie prin reselleri, utilizatori finali, catalog și installshop-uri
  • Suport tehnic în timp real

Prin politica comercială, Edotec Romania încurajează parteneriatele de revânzători prin prețuri și condiții comerciale avantajoase alături de întregul suport comercial prezentat mai sus.

Puteți găsi mai multe detalii despre produsele și serviciile Edotec România direct pe site-ul edotec.ro

Comentarii

Articolul precedentQ-Service – profil de business aftermarket
Articolul următorBrembo – profil de brand aftermarket
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.