DISTRIBUIȚI

Să trecem peste tot ce înseamnă competiție contra timp, capacitate cilindrică sau șofer… adevărata provocare este să restaurezi/întreții o mașină clasică apoi să ieși cu ea pentru a putea fi admirată. Apoi, pentru cei care vor mai mult decât admirație există Klausenburg Retro Racing unde participi cu mașina într-o competiție adevărată. Puteți citi mai multe despre ce înseamna KRR aici.
Klausenburg Retro Racing 2017

Noi am fost prezenți weekendul acesta la eveniment ca şi parteneri media și suntem siguri că o să participăm și la ediția următoare. Au fost multe mașini de diferite vârste care au luat parte la startul competiției. Am avut ce urmări și surprinzător unii șoferi au scos un timp asemănător cu cel al unor piloți profesioniști.

Printre piloții care au participat se număra Mihai Trifu, Ramona Rusu și Natalia Iocsak în vârstă de doar 14 ani. O puteți urmări mai jos pe traseu:

Deci am avut parte de spectacol din toate punctele de vedere. Au fost și câteva mașini care au avut mici probleme cum ar fi un radiator spart sau probleme cu termostatul/termocupla. În ceea ce privește înlocuirea unor componente, se merge foarte mult pe piese aftermarket dar şi unele luate de pe alte mașini. La grupa mașinilor modificate se merge pe piese aftermarket performante pentru a scote cât mai mulți cai-putere din motor.

Felicitări participanților și câștigătorilor! Ne vedem la ediția viitoare.

Klausenburg Retro Racing 2017

Puteți vedea mai multe poze din cadrul evenimentului. O să încep cu ce mi-am dorit foarte mult să conduc. Sper să am șansa la ediția viitoare!

Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017Klausenburg Retro Racing 2017

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ