Găsește singur becurile care se potrivesc pe mașina ta

6572
0
DISTRIBUIȚI

Sunt multe cataloage online care au integrate un configurator care oferă soluții exacte pentru mașina ta după ce introduci datele mașinii. Pentru becuri auto, noi folosim paginile producătorilor și mai jos îți prezentăm configuratorul de la OSRAM, pentru că este un instrument gratuit, ce poate fi folosit de orice șofer. 

Ca și pași generali, întâi trebuie să afli modelul de bec (H1, H4, H7 etc) iar apoi să încerci să stabilești ce fel de becuri ți se potrivesc/ îți dorești pe mașină din punct de vedere performanță, design sau confort (durată de funcționare). Noile familii Night Breaker pe care Osram le-a adus în fața publicului larg în 2019, satisfac toate preferințele șoferilor români. Osram a proiectat produse care oferă de la o durată de viață lungă, până la cele care oferă cu 200% mai multă lumină decât un produs standard. Rămâne să te mai întrebi doar care se potrivește modelului meu de mașină?

Ce becuri sunt optime pentru mașina mea în 3 pași simpli prin aplicația creată de Osram. Partea bună este deja că îți poți identifica orice bec (interior, exterior, număr, poziție, etc..) și din experiență proprie, uneori chiar cei de la service mai pot greși. Eu aveam un bec care abia pâlpâia și care a fost greșit pus “la ochi” de service.

Pasul 1 – selectarea tipului de autovehicul

Familiile Night Breaker, dar și alte produse sunt disponibile pentru autoturisme, autocamioane și motociclete.

Pasul 2 – introducerea modelului exact

Aplicația dezvoltată de Osram este gândită astfel încât și persoanele care nu sunt familiarizate cu aspectele tehnice ale autoturismului să poată identifica becurile potrivite. Prin intermediul unui autoturism virtual șoferul interacționează direct cu elementul de iluminat având posibilitatea de a vedea toate becurile, nu doar cele frontale.

Pasul 3 – toate modelele potrivite

După selectarea elementului dorit, în funcție de tipul autoturismului, trebuie să selectezi tehnologia de care ești interesat (ex. bi-xenon, halogen, LED).

Aplicația îți pune la dispoziție toate modelele disponibile din gama Osram, împărțindu-le pe cele patru categorii principale:

Performanță – produse proiectate astfel încât să ofere cea mai bună vizibilitate.

Design – produse care îmbină liniile mașinii cu razele lumiinii rezultând un look modern.

Confort – produse proiectate astfel încât să ofere o durată de viață lungă pentru călătoriile lungi.

Original – produsele standard fiabile și accesibile care te pot salva în situațiile în care becul s-a ars la mijlocul călătoriei.

Accesează oricând aplicația pentru a vedea ce se potrivește mașinii tale indiferent de becul pe care dorești să-l înlocuiești:

https://am-application.osram.info/en

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ