DISTRIBUIȚI

header_despre

  1. Cine sunteți și ce înseamnă automotive-am.com?

Mă numesc Adrian Abrudan, sunt partener în agenția de marketing Loopaa Marcom din Cluj Napoca și demarăm acest proiect de știri din domeniul automotive deoarece îl considerăm o oportunitate de comunicare și clarificare a ofertei și cererii în acest sector.

  1. Cui vă adresați cu acest proiect de știri automotive?

Ne adresăm tuturor conducătorilor auto, dar ne concentrăm în principal pe proprietarii de vehicule pasageri și de vehicule comerciale ușoare, chiar dacă uneori informațiile despre producători vor conține și elemente din piața de Truck sau Moto. Deci, cei pe care îi vizăm sunt șoferii, proprietarii auto – nu specialiștii.

  1. Care este misiunea voastră?

Misiunea noastră este să clarificăm cât mai bine ce înseamnă brandurile din piața auto aftermarket. Vom publica atât conținut tehnic, cât și comercial, scopul fiind cel de a clarifica în totalitate profilul unui producător, al unui brand sau al unui produs, cu avantajele pe care le comunică și beneficiile pe care le promite.

Ne propunem să adunăm într-un singur loc elementele de diferențiere și informațiile utile, astfel ca în timp să devenim o sursă de încredere, accesată la nevoie pentru a putea lua decizii de achiziție bine documentate.

  1. De ce doar AFTERMARKET?

De fapt, acest proiect a pornit în momentul în care un service auto propunea alternative la pompa de apă a unui client:

Angajat: “Vă pun pompă Graf sau Febi?“

Client: ”Ăăă…… ce diferență este între ele?”

Angajat: “Păi una e 200 de lei și cealaltă este 250. Sau vă pun original cu 330?”

Având câțiva ani buni de activitate în acest domeniu, observăm cum eforturile producătorilor de a-și promova brandurile se opresc adesea la service-urile auto, chiar și în cazul celor care vizează clienții finali, proprietarii de mașini.

  1. Vă aflați în primele zile de la lansare. Ce perspective aveți pentru perioada următoare?

Ceea ce ne propunem în perioada următoare este să sintetizăm descrieri ale principalelor branduri. Ne-ar bucura mult implicarea producătorilor pentru care acest proiect reprezintă prima sursă de informare și credem că avem interese comune în ceea ce privește comunicarea către beneficiarul final. Piața va confirma dacă conținutul selectat de noi este suficient de interesant și cu siguranță ne vom ajusta și noi propunerile.

  1. Ce tipuri de servicii puneți la dispoziție celor interesați de a comunica în limba română despre produsele sau afacerile lor în domeniul automotive aftermarket?

Cei care oferă produse, servicii sau soluții în domeniul automotive aftermarket și doresc să comunice utilizatorilor finali aspecte legate de produsele lor pot să ne contacteze. Există un ratecard pentru anumite servicii de promovare online și, de asemenea, suntem deschiși la soluții de comunicare personalizate, dacă ideile propuse sunt în beneficiul publicului nostru țintă.

  1. Cum veți convinge publicul că sunteți obiectivi, având în vedere diversitatea ofertei pentru anumite repere sau existența unor servicii plătite?

În ceea ce privește articolele proprii, noi vom selecta ceea ce considerăm relevant și obiectiv ca și conținut. Desigur, și noi putem fi subiectivi, dar acceptăm puncte de vedere diferite, atunci când acestea sunt bine documentate.

De asemena, conținutul de promovare, comunicatele de presă sau preluările de pe site-urile oficiale vor fi semnalate corespunzător și cititorul trebuie să le considere ca atare, câștigul său fiind faptul că are centralizate toate informațiileîntr-un singur loc.

  1. Ce doriți să le transmiteți cititorilor dv. ?

Dorim să îi îndemnăm să se conecteze la canalele platformei automotive-am.ro prin abonarea la newsletter și conectarea la pagina de Facebook, urmând să îi convingem treptat că suntem o sursă credibilă de informare prin conținutul pe care îl punem la dispoziție.

De asemenea, pot contribui și ei la informarea celorlalți, prin interacțiunile cu conținutul și chiar prin propunerile de conținut în care le vom recunoaște valoarea ideilor, publicând inclusiv autorul în cazul unor articole interesante. Deci, rămâneți informați, pentru ca să nu alegeți doar pe bază de preț. Astfel, veți avea călătorii în siguranță oriunde vă veți deplasa!

Cu stimă,
Adrian Abrudan
Managing director
Automotive Aftermarket News

 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ