KYB – profil de brand aftermarket

KYB – profil de brand aftermarket

1778
0
DISTRIBUIȚI


KYB, cunoscut și sub numele de KAYABA, este un producător japonez de amortizoare auto cu un puternic background în hidraulică. Conform site-ului lor oficial, este unul din cei mai mari furnizori de amortizoare din lume pentru producătorii de vehicule, peste 1 milion de amortizoare fiind fabricate în fiecare săptămană. Sloganul lor “Our precision, your advantage – Precizia noastră, avantajul tău” este coerent cu poziționarea lor pe calitate OE și chiar peste calitatea OE în ceea ce privește o parte din gama aftermarket.

KYB propune 3 grupe de produse:

AMORTIZOARE

KYB propune o gamă extrem de largă de amortizoare, reușind să construiască în timp o mare încredere în gamele propuse:

Premium

Excel-G

GAS-A-JUST

ULTRA SR

AGX

ARCURI ELICOIDALE

Consacrați în producția de amortizoare, KYB propune și arcurile elicoidale K-Flex, care nu numai că protejeaza amortizoarele, dar influențează întreaga eficiență a suspensiei, evitând inclusiv uzura neuniformă a anvelopelor.

KITURI

Kiturile de montaj se află de asemena în programul KYB pentru aceeași misiune: protecția amortizorului și a eficacității suspensiei. Burdufele de protecție cresc durata de viață a amortizoarelor și arcurilor, în timp ce rulmenții și flanșele amortizorului asigură o conexiune bună între acesta și șasiu, cu rol important în manevrabilitatea automobilului, echilibrul direcției și controlul mașinii.

Alte detalii despre brandul KYB

Timp de aproape un secol, KYB s-a specializat în hidraulică, cu tehnologia larg folosită în industria de aeronautică, căi ferate şi maritimă. Kayaba este, totodată, cea mai mare companie specializată în hidraulică din Japonia. Acordă în același timp o importanță deosebitp sporturilor cu motoare.

SUPORTUL TEHNIC ONLINE

Pentru cei super-pasionați, care își fac reviziile singuri în garaj, sau celor care lucrează în domeniu, este disponibilă o întreagă gamă de videori tehnice cu instrucțiuni pentru montajul amortizoarelor pe diverse modele auto.

Detalii găsiți și pe KYB-EUROPE.COM, alături de multe alte informații utile.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDenso – profil de brand aftermarket
Articolul următorOSRAM – profil de brand aftermarket
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ