KYB Suspension Solutions – aplicatie mobilă pentru tehnicieni

385
0

Aplicația pentru mobil KYB Suspension Solutions este un pas în plus prin care KAYABA ajuta profesioniştii din domeniu să optimizeze lucrul cu clienţii şi să le faciliteze informaţii referitoare la tipul de piesa necesară pentru maşină şi informaţii referitoare la paşii necesari montării.

Noi credem că o astfel de aplicaţie ar fi foarte utilă service-urilor din România de aceea am zis să scriem un articol pe acesta tema pentru a prezenta avantajele de care pot beneficia atelierele auto!

Kyb aplicatie mobil montare elemente suspensie Aplicația are trei caracteristici principale, care ajută tehnicienii auto la identificarea și montarea componentele suspensiei și le explică acestora cum să comunice și să vândă șoferului componentele suspensia:

Prima caracteristică permite tehnicienilor auto să sugereze șoferului lucrările necesare pentru suspensie. După evaluarea vehiculului, tehnicianul auto introduce „simptomele” pe care vehiculul le arată în aplicație, atașând o imagine, dacă este necesar. Apoi, aplicația preia aceste informații și creează un raport specific al vehiculului, care este text pentru client, totul gratuit. Acest raport conține un buton pentru „apelați atelierul auto” – în medie, acest buton este apăsat de șoferi de 1 din 4 ori!

Kyb aplicatie mobil montare elemente suspensie

A doua caracteristică permite tehnicianului auto să facă fotografii „înainte și după” atunci când lucrează la suspensia unui vehicul. Aplicația trimite clientului aceste imagini împreună cu un raport al vehiculului. Raportul explică lucrările finalizate și beneficiile pe care le va avea asupra vehiculului și le arată imaginile componentelor uzate și nou montate.

A treia caracteristică oferă sfaturi tehnice detaliate, specifice unui cod, pentru o lucrare legată de suspensie. Tehnicienii pot introduce fie marca și modelul mașinii, numărul VIN, fie numărul de înmatriculare și li se vor afișa numerele de coduri KYB necesare și un buletin tehnic detaliat care include un ghid ilustrat pas cu pas pentru montarea piesei, precum și sculele necesare (și setările relevante ale cuplului) și o estimare a timpului necesar pentru finalizarea lucrării. Dacă există un videoclip de montaj KYB disponibil pentru această referință, acesta va fi de asemenea furnizat.

Mai jos vedeţi o scurtă demonstraţie despre opţiunile pe care aplicaţie le pune la dispoziţie:

Noi credem că astfel de soluţii nu pot decât să îi ajute pe profesionişti eliminând riscul unei greşeli când vine vorba despre comanda pieselor plus suport când vine vorba despre montarea lor. De asemenea, pentru clienţi aplicaţia generează şi trimite constatările pe care mecanicul le face iar după acest proces de informare şoferul poate apela direct din raportul primit service-ul.

De aceea, vă încurajam să descărcaţi aplicaţia şi să o încercaţi pentru că toate ateliere auto care o folosesc au raportat un feedback foarte bun primit de la clienţi. Aplicaţia este disponibilă și în limba Română și poate fi descărcata de aici:

App Store pentru telefoanele cu IOS – APPLE

Google Play pentru telefoane cu ANDROID

 

CITEȘTE AICI: Despre KYB Europe Aftermarket Business

Comentarii

Articolul precedentAutomată cu ambreiaj uscat sau umed?
Articolul următorCe am văzut la salonul de motociclete și accesorii 2022?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.