Lansare anvelope Nokian Hakkapeliitta R5

910
1

Nokian Tyres, cel mai nordic producător de anvelope din lume specializat pe cauciucuri de iarnă a avut o lansare de produs unde a prezentat cele mai noi anvelope pe care le produce. Trebuie să recunoaştem că progresul este destul de semnificativ, iar în noile anvelope a fost investită multă tehnologie pentru a ajunge la acest nivel.

Anvelopele Hakkapeliitta R5 pentru autoturisme şi R5 SUV pentru vehicule utilitare sport sunt cele mai noi anvelope din gama producătorului şi au fost concepute din start cu câteva caracteristici pentru siguranţă maximă pe timp de iarnă. De asemenea, au lansat şi Hakkapeliitta R5 EV o anvelopă dedicată vehiculelor Electrice şi Hibride care oferă aderență pe gheață, confort şi funcţii de condus ecologice.

Noua gamă de produse Hakkapeliitta R5 vine cu o selecție cuprinzătoare de peste 160 de produse acoperind dimensiuni de la 14 la 22 inch, Hakkapeliitta R5 sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160 km/h), R (170 km/h) și T (190 km/h). Majoritatea produselor sunt marcate XL însemnând cea mai mare capacitate de încărcare posibilă în acea dimensiune. Selecţia de anvelope va fi disponibilă pentru clienţi din aceasta toamnă.

anvelope Nokian Hakkapeliitta r5

Principalele inovaţii care au fost aplicate acestor anvelope le puteţi citi mai jos:
  • Double Block Grip – Aderență și manevrabilitate superioară – Noua structură cu două blocuri asigură aderență maximă pe suprafețele alunecoase de iarnă.
  • Cristale Arctic Grip – Aderență impecabilă pe gheață – Cristalele de aderență microscopice de a treia generație sunt integrate în cauciucul benzii de rulare și servesc drept ținte încorporate, creând în interiorul cauciucului margini de aderență ascuțite și dure. Pe măsură ce anvelopa se uzează, cristalele își intră în rol și oferă o rezervă de aderență binevenită.
  • Fante 3D Lock – Manevrabilitate precisă și previzibilă – Fantele 3D cu autoblocare presează blocurile benzii de rulare la contactul cu șoseaua, ceea ce îmbunătățește manevrabilitatea în timpul virajelor și schimbărilor de bandă.
  • Compusul Green Trace – Condus mai sigur și mai ecologic – Aderență excelentă pe timp de iarnă la toate temperaturile, kilometraj excelent și rezistență scăzută la rulare. Cantitatea mare de cauciuc natural menține compusul flexibil în orice condiții. Mai mult de o treime din materiale sunt regenerabile și reciclate.
  • Tehnologia SilentDrive – Confort la maxim – Nivelul de zgomot excepțional de scăzut este obținut prin adăugarea unui strat de spumă acustică pe căptușeala interioară a anvelopei. Spuma acustică absoarbe rezonanța din cavitatea de aer a anvelopei, rezultând niveluri mai scăzute de zgomot și un confort sporit la condus. Această tehnologie este aplicată gamei Hakkapeliitta R5 EV.
  • Design Silent Touch – Rulare confortabilă și plăcută – Caracteristicile de confort îmbunătățite ale modelului Hakkapeliitta R5 au fost obținute prin eliminarea celor mai deranjante zgomote.
  • Tehnologia Aramid Sidewall – Durabilitate și protecție pentru situații surprinzătoare – Compusul din peretele lateral este extrem de durabil și rezistent la perforare și conține fibre de aramidă extrem de puternice. Același material este utilizat și în industria aerospațială și de apărare. Fibrele de aramidă întăresc cauciucul peretelui lateral pentru a rezista la impacturi externe și la presiunile pe flanșa roții. Această tehnologie este aplicată gamei Hakkapeliitta R5 SUV.

Ce ne-a atras atenţia a fost indicatorul patentat de uzură Winter Safety Indicator (WSI) din banda de rulare care îmbunătățește și mai mult siguranța. Acesta afișează banda de rulare rămasă în milimetri, iar simbolul fulgului de zăpadă rămâne vizibil până la adâncimea de patru milimetri a benzii de rulare. Odată ce fulgul de zăpadă s-a uzat, se recomandă achiziționarea de anvelope noi de iarnă pentru garantarea unui condus în siguranță.

Abia asteptăm să testăm noile anvelope pe toate condițiile de carosabil din România și să revenim cu un articol pentru dumneavoastră.

PENTRU INFORMAŢII COMPLETE VĂ INVITĂM PE SITE-ul PRODUCĂTORULUI https://www.nokiantyres.com/winter-tires/nokian-tyres-hakkapeliitta-r5/

Comentarii

Articolul precedentNu pierde ore întregi cu un șurub blocat!
Articolul următorIncălzire auxiliară webasto aftermarket

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.