Motul – profil de brand aftermarket

Motul – profil de brand aftermarket

1802
0
DISTRIBUIȚI


cover profil de brand motul

MOTUL este una din corporațiile atipice, pornită de la o afacere de familie care a ajuns să concureze în „prima ligă” cu cele mai puternice branduri de ulei, datorita accentului lor pus pe performanța produselor utilizând tehnologii neconvenționale și a interesului lor deosebit pentru utilizatorii produselor lor.
Datorită extinderii neîntrerupte pe plan internaţional din ultimii 25 de ani, în prezent, Motul realizează peste 70% din cifra sa de afaceri în afara pieţei sale originare şi peste 50% în afara graniţelor Uniunii Europene.

MOTUL propune 3 grupe de produse și servicii:

alege uleiul potrivit

LUBRICANT ADVISOR

Motul şi-a stabilit ca obiectiv de prim rang să producă constant lubrifianţi de calitate cu performanţe din ce în ce mai bune, depăşind limitele tehnologiei. Inovaţiile în produsele grupului constituie o preocupare de fiecare zi, care este împărtăşită de toţi cei implicați. Online, există și o aplicație de consiliere privind alegerea uleiului potrivit.

ulei motul

AUTOMOTIVE LUBRICANTS

Aplicatiile in automotive, fie ca e vorba de CAR/MOTO/TRUCK, se împart în următoarele categorii:

Linia RACING
Uleiuri de motor
Lichide de transmisie
Lichide de frână
Antigel
Cosmetică și întreținere
Aditivi
Lichide hidraulice
Vaseline
Uleiuri pentru mașini clasice

PORTAL DEDICAT MOTOCICLIȘTILOR

MotulGo este un portal construit de Motul România pentru a oferi motocicliștilor o platformă de trasee moto în vederea planificării și documentării multimedia pentru traseele realizate. Exista trasee moto Motul, propuse, în același timp userii putând să încarce propriile trasee pe platformă, să obțină evaluări și să socializeze cu comunitatea motocicliștilor din România, care și-au facut cont pe platformă. Vezi detaliile pe motulgo.ro

Alte detalii despre brandul MOTUL

Implicarea sa activă la cel mai înalt nivel al competiţiilor din domeniul sporturilor cu motor îi oferă un banc de probe fără egal pentru formulele experimentale care se concretizează ulterior în produse performante pentru clienţi.

CONȚINUT TEHNIC PENTRU FANI ONLINE

Cei pasionați de sporturile cu motor probabil știu deja unele din video-urile de pe canalul oficial Motul de pe Youtube, întrucât oferă conținut de calitate pe care utilizatorii îl așteaptă „cu sufletul la gură”.

Detalii găsiți și pe MOTUL.COM, alături de multe alte informații utile.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ