NIGHT BREAKER® – 10 ani de performanță în iluminatul auto

10778
0

Lumina de bună calitate a mașinii tale te ajută să ajungi acasă în siguranță oferind o vizibilitate sporită.  În ultimii 10 ani tot mai mulți șoferi au ales gama de becuri NIGHT BREAKER ® datorită calității superioare pe care acestea o oferă. Cu acest upgrade puteți beneficia și voi de acest avantaj.

În cele ce urmează vă prezentăm cele mai importante aspecte tehnice legate de performanța becurilor NIGHT BREAKER®:

2007 – a fost lansată gama NIGHT BREAKER® ce propunea șoferilor becuri cu până la 90% mai multă lumină în comparație cu becurile standard.

2009 – se lansează următoarea generație NIGHT BREAKER® PLUS ce reconfirmă procentul de 90% mai multă lumină, o creștere a vizibilității de până la 35m și durată de funcționare îmbunătățită.

2012 – apare NIGHT BREAKER® Limited Edition ce vine cu contacte placate cu aur de 24 carate, având în rest aceleași atuuri ca și NIGHT BREAKER® PLUS: 90% mai multă lumină și o creștere a vizibilității de până la 35m.

2013 – lumina ajunge la alt nivel cu apariția gamei NIGHT BREAKER® UNLIMITED, care vine cu performanțe superioare: 110% mai multă lumină, 20% lumină mai albă și o creștere a vizibilității de până la 45m. Gama UNLIMITED va ajunge probabil cea mai cunoscută dintre toate.

2016 – aduce o nouă generație in familia NIGHT BREAKER® și anume gama NIGHT BREAKER® LASER, ce vine nu doar cu o tehnologie superioară de fabricație dar și cu performanțe noi privind intensitatea luminii: 130% mai multă lumină și 20% lumină mai albă.

Pentru toți cei interesați de un upgrade becurile din gama NIGHT BREAKER® oferă soluții excelente. Probabil că este cea mai cunoscută gamă de becuri auto OSRAM și totodată gama care a adus cele mai mari satisfacții șoferilor.

Important: Puteți participa la un concurs între 8  decembrie și 18 decembrie pe site-ul aniversar NIGHT BREAKER®, inscriindu-vă direct AICI, cu rugămintea de a face cunoscută aniversarea noastră și altor șoferi dând share la articol sau website pe pagina voastră de Facebook – vom extrage 10 câștigători pe data de 18 decembrie 2017.
UPDATE 18.12.2017 – concurs finalizat. Câștigătorii se vor anunța în cursul zilei de azi pe pagina noastră de Facebook.

Puteți citi în detaliu despre variante și diverențe între game de becuri in articolul Gama de becuri construită pe caracterul soferilor

Link spre magazinul online oficial in România : www.aspad.osramshop.ro

 

 

Comentarii

Articolul precedentLista producătorilor de componente auto cu investiții în România
Articolul următorParbrizul aftermarket sau original – cum alegem?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.