Noutati Edotec Romania 2024 (P)

134
0

EDOTEC ROMÂNIA – reprezentant unic pentru branduri de prestigiu în car multimedia, car security și car confort aftermarket

Turda, 15.01.2024

EDOTEC ROMÂNIA, liderul incontestabil pe piața CAR MULTIMEDIA, CAR SECURITY și CAR COMFORT aftermarket, anunță cu mândrie că este reprezentant unic în România pentru unele dintre cele mai prestigioase branduri din industrie.

Cu o experiență de peste 12 ani și o reputație solidă în domeniu, EDOTEC ROMÂNIA aduce în atenția clienților săi produse de înaltă calitate și tehnologie de vârf, asigurându-se că oferta sa rămâne la standardele cele mai înalte.

Brandurile Exclusive Reprezentate de EDOTEC ROMÂNIA includ:

  1. Nakamichi Car Audio: Difuzoare auto, navigații, playere, subwoofere, amplificatoare și DSP auto, oferind o experiență audio premium în fiecare vehicul.
  2. Lenovo Car Audio: Navigații auto cu tehnologie avansată, pentru a asigura că fiecare călătorie este ghidată și confortabilă.
  3. Audio System Germany: O gamă completă de produse de calitate superioară în domeniul car audio, concepute pentru a satisface cerințele celor mai pretențioși pasionați.
  4. Senzori de parcare Steelmate: Oferind o garanție de 3 ani, atât în format OEM, cât și în aftermarket, pentru a asigura o parcare sigură și fără griji.
  5. Alarmele smart auto PANDORA: Inclusiv sisteme cu pornire de la distanță pentru o securitate sporită și control total al vehiculului.
  6. Evacuări electronice THOR: Pentru performanțe de vârf și un sunet puternic și clar al sistemului de evacuare.
  7. Conectică și Integrare OEM – Connects2: Oferind soluții de conectivitate și integrare OEM pentru o experiență audio și multimedia perfectă.

Declarația Directorului General EDOTEC ROMÂNIA:

„Suntem încântați să fim reprezentanții unici în România pentru aceste branduri remarcabile. Acest parteneriat ne consolidează poziția ca lideri în domeniul CAR MULTIMEDIA, CAR SECURITY și CAR CONFORT aftermarket și reflectă angajamentul nostru continuu de a oferi produse de cea mai înaltă calitate clienților noștri.

 Suportul tehnic și preocuparea continuă pentru a fi la curent cu soluțiile aftermarket auto pe domeniul nostru, ne face un partener de încredere, ce oferă cea mai bună disponibilitate a produselor, livrare rapidă, consiliere și suport tehnic comercial în vederea selectării soluțiilor potrivite pentru mașinile clienților noștri.

De asemenea, parteneriatele cu specialiștii în domeniu, ne-au asigurat o rețea de montatori la nivel național, astfel încât putem ușor planifica la montaj majoritatea clienților în imediata apropiere a locației lor, facilitând astfel servicii rapide profesionale de montaj la nivel național dar și o garanție reală sau extinsă a produselor.  „

Informații suplimentare:

  • Ionut Matei
  • Director general
  • Navigații auto, Car Audio, Alarme auto, Integrare pe ecran original, camere marșarier, camere față, camere DVR, soluții MOTO, CAMPER, BUS & TRUCK

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial EDOTEC.RO sau să ne contactați la adresa de email contact@edotec.ro.

Despre EDOTEC ROMÂNIA:

EDOTEC ROMÂNIA este liderul de piață în furnizarea de soluții CAR MULTIMEDIA, CAR SECURITY și CAR COMFORT aftermarket, oferind o gamă diversificată de produse de calitate superioară și servicii personalizate. Cu o echipă dedicată și o experiență vastă, EDOTEC ROMÂNIA continuă să aducă inovație și excelență în industria auto din România.

Comentarii

Articolul precedentCu garanție anticoroziune 12 ani mai merită să mai bagi ceară în praguri și portiere?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.