Noutățile Federal Mogul la Frankfurt Automechanika 2016

1539
0

De departe o conferință de presă care a pus Romania pe „harta” tuturor reporterilor și specialiștilor participanți. Pe viitor, România va deveni foarte importantă pentru Federal Mogul, anunțându-se mai multe investiții în România, atât existente cât și viitoare.

Federal-Mogul Motorparts distribuie un portofoliu larg de produse prin peste 20 de branduri consacrate la nivel global în industria aftermarket, în timp ce este în parteneriat constant și pentru constructorii de mașini ca furnizor OE. Brandurile aftermarket ale grupului Federal Mogul includ elemente de aprindere BERU®* ; iluminare, bujii, stergatoare si filtre Champion®; filtre Interfil®; componente motor AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, Nüral®, Payen® and Sealed Power®; elemente de șasiu MOOG®; și elemente de frânare Ferodo®, Jurid® și Wagner®.

Oferta aftermarket Federal Mogul este, deci, mai puternică ca niciodată. Facem mai jos un review al principalelor noutăți anunțate la Frankfurt:

[vc_images_carousel images=”1716,1717,1718,1719,1720″ img_size=”large” title=”Noutatile grupului Federal Mogul la Automechanika 2016″]
[vc_text_separator title=”Vedeți și imagini close-up direct din stand în galeria de mai jos”]
[vc_images_carousel images=”1701,1702,1703,1704,1705,1706,1707,1708,1709,1710,1711,1712,1713″ img_size=”large” title=”Noutatile grupului Federal Mogul la Automechanika 2016″]

Privind planurile de dezvoltare, Federal Mogul a anunțat următoarele aspecte privind regiunea EMEA:
– Consolidarea poziției în piață
– Lansarea producției la potențial maxim în noua fabrică de ștergătoare în România
– Noi linii de producție pentru sisteme de frânare în România
– Optimizarea sistemului de distribuție
– Dezvoltarea brandurilor prin inovație
– Investiții în traininguri și suport pentru specialiștii în automotive

Ceea ce mă încântă este faptul că la o conferință de presă internațională, de prioritate zero la nivel global, fără a fi nevoie absolută de diplomație față de România, sau de politică, acest grup american din primii 5 leaderi mondiali in automotive, își prezintă atât de transparent strategia. Bravo Federal Mogul! Să vă meargă bine investițiile cât timp ne va merge și nouă bine colaborând cu voi! Vă dăm în încheiere slideul dedicat din prezentare în conferința de presă de la Frankfurt cu importanța României pentru grupul Federal Mogul.

Comentarii

Articolul precedentNoutăți MANN+HUMMEL – Automechanika 2016
Articolul următorBine de știut despre bateriile auto… înainte să vină frigul!
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.