Acasă Branduri OSRAM – profil de brand aftermarket

OSRAM – profil de brand aftermarket

1915
0


cover profiil de brand osram

Brandul OSRAM reprezintă unul din cei mai importanți producători de soluții de iluminat – nu doar din domeniul automotive – deși aici vom discuta doar despre aceasta divizie. Producător OEM de becuri auto și, în ultimii ani, de faruri complete OE, compania se poziționează în piață cu game premium accesibile, vizând performanța, design-ul sau fiabilitatea atât pentru vehicule pentru pasageri, cât și pentru gamele moto sau camioane. Probabil cel mai cunoscut sub-brand este gama Nightbraker, un produs ce țintește performanța în iluminare.

Luminile auto OSRAM urmăresc, in general, 4 direcții:

GAMA „PERFORMANTA” OSRAM

Luminile auto OSRAM din gama performanță asigură o vizibilitate mai mare și luminozitate totală la drum. Această gamă reprezintă calitate, intensitate luminoasă și vizibilitate, cu care producătorul stabilește noi standarde în domeniul luminilor auto.

Xenarc Night Breaker Unlimited

Night Breaker Unlimited

Silverstar 2.0

LEDriving F1 (lampi de ceata)

GAMA „DESIGN” OSRAM

Această gamă oferă cu siguranța un look modern mașinii tale, fiind concepute cu stil și simț estetic. Luminile atractive vor face multe priviri să se întoarcă după mașina ta, schimbând mult aparențele chiar și pentru cei cu cele mai înalte așteptări.

Designul mașinii va fi bine pus în valoare de luminile Osram, care vor completa conceptul făcând multe capete să se întoarcă – și acest lucru merită evidențiat.

Stylish: Design exterior lighting

Ambience: LED interior ligthing

GAMA „CONFORT” OSRAM

Luminille OSRAM din gama confort sunt ideale pentru șoferii care conduc mult cu luminile pornite, fie că este zi sau noapte. Gama ULTRA LIFE de becuri oferă exact ceea ce promite numele: sunt cele mai durabile becuri cu până la de 3 ori mai mare durată de funcționare decât becurile cu halogen standard.

De asemenea, dacă schimbarea becurilor este foarte dificilă la unele modele auto, șoferii ar trebui să ia în calcul becurile din această categorie.

ULTRA LIFE

Alte detalii despre brandul OSRAM

GAMA ORIGINAL LINE

Pe lângă gamele prezentate mai sus, ORIGINAL LINE reprezintă, pe scurt, altă gamă ce reflectă recunoașterea calității becurilor – este o gamă ce oferă calitate OEM, 1:1 cu dotarea originală din fabrică a mașinii tale.

XENARC ORIGINAL
ORIGINAL LINE
Signal lamps
Spare lamp box

GAMA MOTO

Becurile moto Osram urmează segmentarea pe eficiență, performanță și design similară cu gamele automotive pentru vehicule pasageri. Bine de știut pentru motocicliști este:
Becurile moto OSRAM asigură o iluminare optimă a drumului și măresc astfel timpul pentru reacție a riderului.
Să ai lumină bună contează mai ales pentru motociclete și scutere, dat fiind faptul că, în situații cu vizibilitate redusă, acestea sunt mult mai dificil de observat de către ceilalți participanți la trafic.
Mai mult, becurile cu halogen sunt proiectate să reziste la vibrații și testate în condiții reale.

Design motorcycle lamps
Performance motorcycle lamps
Original motorcycle lamps

GAMA TRUCK

Pe segmentul truck, OSRAM acoperă doar gama „PERFORMANȚĂ” pentru uz zilnic profesional. Având în vedere responsabilitățile transportatorilor, gama Truck pune accent pe o durată de funcționare foarte extinsă și o iluminare performantă, ceea ce optimizează experiența condusului și reduce timpii și costurile cu service-ul privind iluminarea.

Detalii găsiți și pe OSRAM.COM, cu multe alte informații utile despre lumini auto, precum și celelalte arii pe care le acoperă compania.

Comentarii

Articolul precedentKYB – profil de brand aftermarket
Articolul următorMotul – profil de brand aftermarket
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.