(P) Noul sistem de monitorizare a presiunii în pneuri Philips GoSure TS60i

3011
0
Noul sistem de monitorizare a presiunii în pneuri Philips GoSure TS60i 

Cu o presiune optimă în pneuri, te bucuri de o călătorie lină

Cu o precizie de 0,1 bari, consultă presiunea exactă din cele patru pneuri ale maşinii pe noul sistem de monitorizare a presiunii în pneuri Philips GoSure TS60i. Măsurătorile precise asigură o aliniere optimă a roţilor pentru a te bucura de o călătorie lină, control îmbunătăţit asupra maşinii, economie de carburant şi durată de viaţă prelungită a pneurilor.

Siguranţă prin precizie şi avertizare în timp real

Multe accidente auto au loc în fiecare an din cauza penelor sau a exploziei pneurilor. Umflarea insuficientă şi presiunea scăzută sunt unele dintre cele mai frecvente motive de defectare a pneurilor. Pentru a împiedica astfel de probleme în timpul deplasării este importantă monitorizarea presiunii în pneuri. Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) Philips GoSure avertizează imediat şoferii în cazul unei scăpări de aer şi utilizează o lumină de avertizare pentru a arăta exact ce pneu are nevoie de presiune suplimentară.

Afişajul LCD intuitiv arată simultan datele de temperatură şi de presiune ale celor patru pneuri, cu o precizie de +/-3 °C şi +/-0,1 bari. Rularea cu pneuri bine umflate reduce de trei ori riscul de accident din cauza unei pierderi de presiune.

 

Plug-and-play cu calitate Philips de încredere

Toate dispozitivele TPMS Philips GoSure sunt dotate cu patru senzori de presiune cu consum redus de energie, produşi pentru a respecta cele mai exigente cerinţe ale Sistemului de management al calităţii ISO/TS16949. „Marca Philips este recunoscută pentru calitate în industria auto”, spune Managerul de produs pentru EMEA de la Lumileds, Kevin Gourven. „Produsele Philips sunt proiectate şi fabricate cu respectarea unor procese stricte de control a calităţii pentru a obţine standarde de producţie mereu înalte pentru clienţii noştri”. Senzorii interni preprogramaţi se asociază cu receptorul TS60i pentru o funcţionare simplă plug-and-play.

Autonomie de lungă durată

Senzorii Philips montaţi în interiorul roţilor sunt echipaţi cu baterii de înaltă calitate care durează până la 5 ani atunci când sunt folosiţi zilnic. Bazându-se pe o medie de utilizare de 2 ore pe zi, statisticile confirmă că Philips TPMS rezistă în mod normal pe întreaga durată de viaţă a pneului.

Sistemul wireless de monitorizare a presiunii în pneuri Philips dispune de un mod inteligent de inactivitate pentru a economisi energie. Bateria încorporată, alimentată de un panou solar util, asigură o durată de utilizare în standby de 3 săptămâni. Bateria litiu-ion rezistă la temperaturi ambiante ridicate pentru a permite funcţionarea chiar şi în zilele calde de vară.

În calitate de lider în domeniul soluţiilor de iluminare pentru industria auto, Lumileds dispune de licenţă pentru folosirea mărcii Philips pentru portofoliul său de produse de iluminare şi accesorii auto. Timp de peste 100 de ani, soluţiile de iluminare marca Philips au fost în avangarda tehnologiei de iluminare auto. Inovaţia de neegalat în design şi standardele riguroase de producţie asigură faptul că atunci când cumperi Philips, cumperi calitate.

Pentru a afla mai multe, vizitează: www.philips.com/automotive

Comentarii

Articolul precedentViper vs. Pandora – o comparație de alarme auto premium
Articolul următorCe alte piese influențează eficiența amortizoarelor
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.