Nou! A apărut sistem automat ridicare portbagaj Dacia Duster (P)

1369
3

EDOTEC.RO a anunţat la început de an lansarea unui kit dedicat electric pentru ridicare/coborâre automată a portbagajului pentru Dacia Duster. Sistemul anunțat este unul aftermarket, dezvoltat de echipa tehnică de la Edotec în colaborare cu furnizorii parteneri, şi vine cu 2 ani garanție.

Sistemul este compatibil cu DACIA DUSTER 3. Astfel toţi şoferii care şi-au dorit până acum un astfel de sistem, el nefiind disponibil din fabrica îl pot comanda şi monta pe maşină. Kitul este disponibil pentru Dacia Duster 3 model lansat în 2017 şi ulterior pe versiunea face-lift lansată în anul 2021.

Despre sistem

Sistemul inteligent de ridicare şi coborâre al portbagajului este un produs ce permite utilizatorului să ridice sau să coboare automat uşa portbagajului din interiorul maşinii sau din exterior. Are protecţie la rezistenţă pentru a evita prinderea persoanei la închidere, memorie la setarea înălţimii. Este intuitiv la folosire şi transformă maşina în una inteligenta sporind totodată confortul utilizatorilor.

Portbagaj electric Dacia Duster

Ce conţine un astfel de Kit?

Kitul electric automat de deschidere – inchidere a portbagajului de la cei de la Edotac.ro contine toate elementele necesare pentru o instalare completa:

 • Braţe electrice de ridicare a haionului
 • Unitate centrală – controlează sistemul
 • Buton Şofer – se montează in habitaclu
 • Buton Portbagaj – se monteaza pe haion

Dacia Duster 2 kit ridicare coborare portbagaj

Ce funcţii găsim la un astfel de sistem?

 • Control uşor din telecomanda – Dacă aveţi mâinile mâinile ocupate şi nu puteţi deschide portbagajul cu acest modul puteţi deschide din cheia maşinii forţe uşor apăsând butonul chei
 • Buton de acţionare direct pe portbagaj – Prin butonul de pe portbagaj putti închide sau ridică portbagajul printr-o simplă apăsare
 • Buton de acţionare poziţionat lângă volan – De pe scaunul şoferului puteti ridică sau închide portbagajul cu uşurinţă printr-o apăsare de buton fără să fiţi nevoiţi să vă coborâţi din maşină
 • Siguranţa, prevenirea accidentelor – În momentul închiderii portbagajului dacă uşa detectează o persona sau un alt obiect se opreşte automat pentru a preveni accidentările
 • Memorie la setarea înălţimii – Sistemul de închidere/deschidere poate fi setat pe o anumită înălţime în funcţie de utilizatorul acestuia. Îşi păstrează memoria setată de frecare dată când este folosit util persoanelor mai scunde
 • Sunet de avertizare la folosire – În momentul în care portbagajul se ridică sau coboară sistemul va genera sunete de avertizare pentru că utilizatorul să fie conştient de operate şi să se evite eventualele accidentări

avataje folosire acest sistem

Avantaje fata de un sistem universal

Fată de un alte sisteme universale, kitul celor de la EDOTEC.RO se instalează pe sistem PLUG AND PLAY adică aproape tot se mufeaza direct pe sistemul maşinii fără a fi necesară găurirea saşiului, fără cabluri sau conexiuni tăiate ori cu înlocuirea sistemului original de închidere a portbagajului.

Un alt avantaj este că acest sistem vine cu DOUĂ BRAŢE de ridicare – coborâre faţă de un braţ care are o viteză mai rapidă de acţionare şi are o perioadă de funcţionare mai lungă fără riscuri de deformare.

avataje folosire acest sistem

Pe pagina celor de la EDOTEC puteţi vedea mai multe detalii despre acest sistem electric aftermarket inclusiv cum se testează şi verifică în condiţii extreme cum ar fi temperatură foarte scăzută sau foarte ridicată (60 grade Celsius).

Montaj si garanție

Montajul durează câteva ore – între 4 şi 6 ore iar lucrarea se face doar în service-uri autorizate cu care colaborează cei de la EDOTEC. În general aproape în fiecare judeţ din ţară există un service unde sunteţi îndrumat să mergeţi pentru partea de montaj. În plus, pe lângă garanţia pentru kit-ul electric pentru 2 ani o să primiţi şi garanţie pentru montaj de la service.

Pe linkul de mai jos găsiți sistemul electric aftermarket de ridicare/coborâre a portbagajului pentru Dacia Duster după 2017 la preţul de 3300 lei. Pentru alte informaţii vă rog să ne contactaţi direct furnizorul pe linkul de mai jos:
https://www.edotec.ro/sistem-ridicare-si-inchidere-portbagaj-dacia-duster-din-buton-si-cheie.html

Comentarii

Articolul precedentCare mașini ruginesc mai tare?
Articolul următorUrmează sezonul alergiilor – ce facem la mașină?

3 COMENTARII

  • Vă mulţumim pentru întrebare! Montajul costa 500 de lei și se realizează în service-urile partenere EDOTEC. În funcţie de unde locuiţi o să fiţi redirecţionat spre cel mai apropriata partener.
   Legat de garanţie, nu ar trebui să afecteze, este un accesoriu ca şi senzorii de parcare sau ca un media player care se mufeaza la mașină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.