Philips lansează produse excepționale (P)

1435
0

Compania Lumileds – producător și distribuitor de iluminat auto Philips – prezintă cele mai noi becuri din gama lor:

Noile faruri auto Philips WhiteVision ultra

Obţine un aspect elegant, irezistibil cu cele mai moderne faruri albe pentru maşina ta.

 Philips

Becurile pentru faruri Philips WhiteVision ultra revoluţionează aspectul autovehiculului cu lumină albă intensă de până la 4200 de kelvini. Aceste becuri sunt proiectate pentru şoferii de vehicule cu tehnologie cu halogen care doresc faruri de un alb strălucitor.

Cu vizibilitate cu până la 60% mai bună[1], modelul de fascicul mai lung permite şoferilor nu doar să vadă mai clar alţi participanţi la trafic, dar şi să fie văzuţi mai bine. Îmbunătăţeşte siguranţa, oferind mai mult timp de reacţie la posibilele pericole de pe drum.

Lumina mai bună şi mai intensă înseamnă performanţe superioare pe drum. Cu o geometrie cu filament optimizată, de înaltă precizie, umplere cu gaz sub presiune ridicată, strat de acoperire de înaltă precizie şi sticlă de cuarţ UV de înaltă calitate, becurile pentru faruri WhiteVision ultra stabilesc un nou standard pentru lumina albă cu utilizare rutieră legală.

Becurile pentru faruri Philips WhiteVision ultra sunt disponibile în variantele H4 şi H7.

Noile becuri pentru faruri Philips X-tremeVision G-Force

Bucură-te de performanţă la nivel superior

 

Vezi mai departe, reacţionează mai rapid şi condu mai în siguranţă cu becurile auto Philips X-tremeVision G-force. Fiind printre cele mai luminoase becuri pe care le pot achiziţiona conducătorii auto, depăşesc majoritatea celorlalte becuri auto cu până la 130% mai multă luminozitate[2]. Fasciculul luminos mai lung şi rezistenţa la vibraţii de până la 10 G te ajută să conduci în siguranţă!

Becurile Philips X-tremeVision G-Force sunt unele dintre cele mai luminoase becuri cu halogen pentru performanţă supremă a luminii. Lumina albă strălucitoare de până la 3500 de kelvini este semnificativ mai albă decât becurile standard pentru faruri. Tehnologia stratului de acoperire brevetată de Philips produce o lumină mai puternică. Conducătorii auto se pot bucura de performanţă de iluminat printre cele mai luminoase de pe piaţă şi de o experienţă mult mai confortabilă a condusului pe timp de noapte, care îi ajută să vadă obstacolele şi pericolele potenţiale mai devreme decât cu majoritatea celorlalte becuri cu halogen pentru faruri.

Becurile pentru faruri Philips X-tremeVision G-Force sunt disponibile în variantele H4 şi H7.

Pentru a afla mai multe, vizitează: www.philips.com/automotive

 

[1] În comparaţie cu standardul minim acceptat de lege

[2] În comparaţie cu standardul minim acceptat de lege.

Comentarii

Articolul precedentCe alte piese influențează eficiența amortizoarelor
Articolul următorDenso oferă info din spatele cortinei: ce înseamnă calitate OE? (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.