VARTA – profil de brand aftermarket

VARTA – profil de brand aftermarket

1407
0
DISTRIBUIȚI

cover image varta

Varta este unul din cei mai mari producători din lume de baterii electrice pentru toate ariile de întrebuințare: automotive, industrială sau uz personal. Producătorul german are peste 125 de ani experiență în sectorul automotive, unde este furnizor OE de baterii pentru multe mărci auto sau moto și truck din întreaga lume.

Principalele game de produse ale companiei sunt următoarele:

BATERII PENTRU VEHICULE
PASAGERI

Silver Dynamic AGM
Perfectă pentru mașini cu cerințe ridicate de energie și sisteme Start-Stop avansate. De asemenea, această gamă oferă un nivel de anduranță de 3 ori mai mare decât bateriile convenționale.

Blue Dynamic EFB
Energie extra și un nivel de anduranță dublu față de bateriile convenționale. Varianta EFB asigură și compatibilitatea cu sistemul Start-Stop.

Black Dynamic
Baterii fără mentenanță care asigură fiabilitate pe termen lung pentru mașini cu cerințe de energie convenționale.

BATERII PENTRU VEHICULE
COMERCIALE

Promotive EFB
Baterie potrivită pentru cea mai intensă utilizare, inclusiv în condiții de staționare și vibrații ridicate.

Promotive Silver
Pentru vehicule cu un necesar de energie ridicat, la o calitate ce depășește cerințele și normele EN de anduranță și rezistență la vibrații.

Promotive Blue
Pentru vehicule cu necesar de putere standard, agigură economii la cheltuielile totale de întreținere.

Promotive Black
Ideală pentru vehiculele cu un necesar de putere normal. Tehnologia OE garantează fiabilitatea,rezistența și economii cu întreținerea.

BATERII
MOTO

Powersports Freshpack
Baterii fiabile atat in conditii de climat rece cat si cald, cu rezistență la vibrații indiferent de situație.

Powersports AGM
Baterie fără întreținere, oferă putere maximă în condiții de solicitare intensă și temperaturi extreme. Bateria vine cu o carcasă robustă, rezistentă la vibrații și șocuri.

Powersports GEL
Baterie creată pentru a funcționa în cele mai grele condiții, indiferent de teren. Tehnologia unică cu gel este sigură la scurgeri și asigură fiabilitate pe termen lung, fără întreținere.

Alte informații utile despre VARTA

Programul de testare Johnsons Controls

VARTA pune la dispoziția clienților din România serviciul de testare a bateriei Johnsons Controls, care este disponibil într-o rețea extinsă de service-uri partenere din țară. VARTA încurajează șoferii să testeze periodic bateriile și să indroducă acest lucru în rutina de servisare a mașinii pentru a evita situațiile neplăcute.

Mai multe detalii despre programul Johnson Controls aici.

Instrucțiuni pentru montarea și înlocuirea bateriilor

VARTA pune la dispoziția șoferilor informații detaliate despre modul în care pot demonta, înlocui și încărca bateria corect și în maximă siguranță, fără a apela la un service.

Mai multe detalii aici.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ