ROMBAT – profil de brand aftermarket

ROMBAT – profil de brand aftermarket

1616
0
DISTRIBUIȚI

cover profil de brand rombat

Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și lider pe piață din 1997. Produce 60 de tipuri distincte de baterii și este furnizor OE pentru Dacia, Peugeot și Citroen. Compania dispune de certificări de calitate ISO 9001 și ISO/TS 16949.

Principalele categorii de produse ROMBAT:

Baterii START/STOP

Pentru automobilele dotate cu funcția start-stop, care presupune oprirea automată motorului la semafor, în vederea economiei de carburant. Aceste baterii sunt special concepute pentru a rezista pornirilor/opririlor repetate, oferind în același timp o durată mare de viață. Mai mult decât atât, sunt compatibile cu sistemele de recuperare a energiei din frânare.

Baterii autoturisme

Baterii compatibile cu o gamă largă de autoturisme, oferind performanțe optime și durată ridicată de viață. Sunt oferite în game diferite de performanță (Cyclon, Tornada Asia, Tornada și Premier), în funcție de specificațiile și numărul de consumatori electrici ai automobilului.

Baterii pentru vehicule comerciale

Baterii care au ca destinație autovehiculele de transport și diverse utilaje, special concepute pentru a funcționa în regim dur de exploatare (vibrații, descărcări profunde, etc.).

Baterii moto

Rombat produce și baterii compatibile cu o gamă largă de motociclete, scutere și mopede.

Alte detalii despre brandul ROMBAT

Rombat dispune de un centru de colectare și reciclare a bateriilor uzate, REBAT, situat în Copșa Mică. Acest centru propune chiar colaborări în condiții speciale pentru societățile de colectare și deținătorii de parcuri auto.

Website-ul ROMBAT

Pe site-ul companiei, utilizatorii pot găsi un selector automat de baterie introducând datele autoturismului. Mai mult, fiecare produs afișat pe site este însoțit de specificații tehnice detaliate, o secțiune cu explicații ale termenilor tehnici și diverse alte instrucțiuni de montare, utilizare și păstrare a bateriilor Rombat.

Mai multe detalii pe rombat.ro

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ