Sachs – profil de brand aftermarket

Sachs – profil de brand aftermarket

3218
0
DISTRIBUIȚI

profil de brand sachs

Sachs este o divizie a companiei germane ZF Friedrichshafen AG, specializată pe producția OE și aftermarket de amortizoare, ambreiaje și componente anexe la calitate superioară pentru piața din Europa și Asia.

Principalele game de produse ale companiei sunt următoarele:

AMORTIZOARE PENTRU VEHICULE
PASAGERI

Sachs produce o gamă largă de amortizoare mono și bitubulare, amortizoare tip cartuș sau McPherson și amortizoare adjustabile hidraulic sau electric. Toată gama de amortizoare pentru autovehicule, fie ele din aluminiu sau clasice, folosesc o tehnologie inovativă de îmbinare, ceea ce înseamnă că nu există urme de sudură între componente. Mai mult, produsele nu sunt vopsite, ci tratate galvanic cu un strat protector anti-coroziune.

AMBREIAJE PENTRU VEHICULE
PASAGERI

Ambreiajul este o componentă vitală care face legătura dintre motor și transmisie. Sachs produce pentru aproape toate modelele de autoturisme discuri de ambreiaj, plăci de presiune, volante simple sau cu masă dublă, rulmenți de presiune și alte componente, cum ar fi: cabluri și actuatoare pentru ambreiaj. Compania oferă și kit-uri preasamblate ce garantează funcționarea optimă după montaj. De asemenea, Sach a lansat pe piață și gama Performance, ce oferă kit-uri de ambreiaj special concepute pentru mașini de competiție.

AMBREIAJE PENTRU VEHICULE COMERCIALE

Ambreiajele Sachs pentru vehicule comerciale mici sunt construite astfel încât să ofere performanță și durabilitate zi de zi, în situații de drumuri dese și scurte prin oraș, cu multe opriri și porniri. Mai mult, componentele sunt special proiectate pentru a atenua zgomotele și vibrațiile produse de motor și transmisie. Există, de asemenea, și gama Performance pentru acest tip de ambreiaje, concepute să reziste solicitărilor suplimentare ale vehiculelor de tractare, de intervenție sau de teren greu accesibil.

Alte informații utile despre Sachs

Tehnologia XTend pentru ambreiaje

Ambreiajele dotate cu tehnologia XTend sunt proiectate să ofere funcționare optimă pentru o durată mult superioară ambreiajelor clasice. Acest lucru este posibil datorită plăcii de presiune speciale care se autoreglează în funcție de gradul de uzură al discului, compensând constant distanța apărută între cele două componente.

Recondiționarea ambreiajelor

Sachs este lider pe piața recondiționării ambreiajelor, în special pentru vehicule comerciale. Spre deosebire de alți comercianți specializați în acest serviciu, Sachs include în procesul de recondiționare know-how-ul din producția echipamentului original. Astfel, producătorul își permite sa ofere aceeași garanție produselor recondiționate ca și celor noi.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ