Upgrade climatronic full digital pentru LAND ROVER

107
0

Proprietarii de Land Rover, modele mai vechi nu au multe opţiuni pentru upgrade-uri importante la maşină. În general maşinile vin destul de bine dotate, dar pentru unele modele partea de multimedia sau de control al climei încep să îşi arate vârstă.

Ştiaţi că panourile de clima pe modelele noi sunt în format digital?

Pe modelele noi ecranul multimedia şi-a mărit dimensiunea iar controlul climatronic a trecut de la analogic (cu butoane) la digital, înlocuind toată unitatea cu un ecran touch-screen care afişează mai multe opţiuni şi care din punctul nostru de vedere îi conferă un aspect modern interiorului.

Range Rover Evoque 2012-2018 full digital touchscreen ecran de 7" upgrade aftermarket clima

Poate că unii ştiaţi dar acest upgrade aftermarket îl puteţi face aproape pentru aproape toate modelele Land Rover. De aceea am zis că ar fi interesant să facem o listă cu toate modelele care pot beneficia de acest upgrade. În afară de aspectul modern care duce interiorul maşinii la standarde actuale acest sistem vine şi cu unele funcţionalităţi interesante:

 • Sistemul vine cu instalare plug and play – fără fire tăiată/instalare uşoară
 • Proiectat pentru integrare perfectă în bordul maşinii
 • Are design şi funcţionalităţi similare cu unul original
 • Ecranul are dimensiuni mari (între 7 – 10 inch)
 • Funcţionează pe sistem touch-screen dar şi din butoanele fizice pentru unele modele
 • Mod de afişaj pentru zi sau pentru noapte cu fundal negru
 • Reglare luminozitate ecran în funcţie de confortul fiecăruia
 • Opţiuni de vizualizare şi control rapid a zonei de climatizare
 • Controlul complet, fata/spate sau încălzire/răcire scaune din acelaşi sistem
 • Afişează funcţiile de condus sau control 4×4 pe ecranul digital
 • Permite afişarea temperaturii în Fahrenheit sau Celsius (°F or °C)

Range Rover Evoque 2012-2018 full digital touchscreen ecran de 7"

 

Acesta unitate de upgrade pentru Land Rover Evoque (cod L538) din 2012 până în 2018 este disponibilă pentru toate configuraţiile de caroserie. Unitatea are un ecran de tip LED – IPS cu o diagonală de 7 inch şi înlocuieşte toate butoanele de pe vechiul controler analogic. De asemenea upgrade-ul are şi butoane fizice (scurtături) pentru reglarea temperaturii şi a a volumulului audio!

Controler climatronic (EDT-LR2008) full digital touchscreen – Pret 2399 lei: https://www.edotec.ro/controler-climatronic-edt-lr2008-range-rover-evoque-2012-2018-full-digital-touchscreen-ecran-de-7.html

 


Range Rover discovery sport 2015-2019 full digital touchscreen ecran de 9 inch upgrade aftermarket clima

 

Acesta unitate upgrade este disponibilă pentru toate configuraţiile de caroserie pentru Land Rover Discovery Sport (cod L550) din 2015 până în 2019. Unitatea are un ecran de tip LED – IPS cu o diagonală de 9 inch. Upgrade-ul transfera butoanele pentru funcţiile de condus sau 4×4 în butoane capacitive dar în plus afişează aceste opţiuni şi pe ecranul cu touch screen. Şi aici se regăsesc butoane fizice (scurtături) pentru reglarea temperaturii şi a volumului audio!

Range Rover discovery sport 2015-2019 full digital touchscreen ecran de 9 inch upgrade aftermarket clima

Controler climatronic (EDT-LR2005) full digital touchscreen 9 inch – Pret 2959 lei: https://www.edotec.ro/controler-climatronic-edt-lr2005-range-rover-discovery-sport-2015-2019-full-digital-touchscreen-ecran-de-9.html

 


Controler climatronic EDT-LR2006 Range Rover Sport 2014-2017 full digital touchscreen ecran de 10"

Unitatea pentru Range Rover Sport (cod L494) din 2014 până în 2017 are cel mai mare ecran din gama cu o diagonală de 10 inch. Pe lângă afişajul climatronic de pe display împreună cu butoanele fizice (scurtături) pentru reglarea temperaturii şi volumului audio, sistemul mai afişează şi setările maşinii pentru sistemul 4×4 denumite „terrain response”.
Mud (noroi) Gravel (pietriş) Snow (zăpadă) Sand (nisip)

Aceste opţiuni apar însoţite de animaţii grafice pe acest sistem aftermarket şi indică modul setat de şofer pentru o anumită porţiune de drum.

Range Rover Sport 2014-2017 full digital touchscreen ecran de 10 inch aftermarket

Controler climatronic (EDT-LR2006) full digital touchscreen 10 inch, pret 3149 lei: https://www.edotec.ro/controler-climatronic-edt-lr2006-range-rover-sport-2014-2017-full-digital-touchscreen-ecran-de-10.html

 


Range Rover Vogue fara unitate de cd 2013-2017

 

Pentru modelul de vârf Range Rover Vogue (cod L405) din 2013 până în 2017 avem două opţiuni cu diagonală de 10 inchi pentru upgrade:

 1. Fără unitate de CD şi cu butoane (scurtături) pentru reglarea temperaturii şi a volumului audio. Aceasta este similară ca şi design cu unul original şi înglobează toate funcţiile de care am discutat pentru modelele de mai sus.
  Controler climatronic (EDT-LR2011) full digital touchscreen 10 inch, pret 2959 lei: https://www.edotec.ro/controler-climatronic-edt-lr2011-range-rover-vogue-fara-unitate-de-cd-2013-2017-full-digital-touchscreen-ecran-de-10.html
 2. Cu unitate de CD dar fără butoane fizice pentru reglarea temperaturii. Tot controlul se realizează folosind ecranul touch-screen al sistemului. În partea de jos sunt integrate butoane fizice pentru unele funcţii cum ar fi butonul pentru avarie!
  Controler climatronic (EDT-LR2002) full digital touchscreen 10 inch, preţ 2729 lei: https://www.edotec.ro/ecran-unitate-climatronic-touchscreen-range-rover-land-rover-edt-lr2002.html

Noi credem că un astfel de upgrade merită luat în calcul nu doar din punct de vedere estetic, dar şi din punct de vedere al funcţionalităţii. Sistemul aftermarket arată şi funcţionează ca unul original de pe modelele noi şi aduce maşina la standardele tehnologice din 2022.

 


Încă un upgrade fain pentru modelele Land Rover Vogue 2013-2017, Range Rover Sport 2014-2017 şi Land Rover Discovery 5 2017-2019 există pentru comenzile de pe volan.

Butoane capacitive pentru

Butoanele fizice pot fi inlocuite cu butoane capacitive exact ca modelele noi. Upgrade-ul dureaza putin si toate functiile originale sunt pastrate. Acest upgrade arata foarte bine, mai ales in contextul in care inlocuiti si controlerul de la climatizare cu unul digital.
Acest upgrade poate fi achizitionat la pretul de 1449 lei: https://www.edotec.ro/butoane-comenzi-volan-modelul-nou-range-rover-2020-edt-lr2009.html

Toate aceste upgrade-uri beneficiază de garanţie 2 ani pentru persoanele fizice si 1 an pentru persoanele juridice. Dacă este nevoie şi de instalare, acesta se face în service-uri partenere EDOTEC.RO unde o să primit încă o garanţie pentru partea de montaj.

Sper că v-am trezit interesul, poate unii dintre voi o să îşi dorească un upgrade pentru maşina lor, de aceea vă încurajăm să ne ajutaţi cu un share astfel încât şi alţi posesori de LAND ROVER să ştie de aceste upgrade-uri pentru maşina lor!

 

Comentarii

Articolul precedentCând și cum se curată radiatorul de racire al mașinii?
Articolul următorDe ce să nu ignorați zgomotele de la kitul de accesorii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.