Vezi cum a fost la Expo Inter Cars Brașov 2016

2804
1
DISTRIBUIȚI

Întâmplător sau nu, în fiecare an suntem conectați cu evenimentul Expo Inter Cars din România și ne bucurăm că și de această dată așteptările vizitatorilor au fost depășite de organizatori, la fel ca în fiecare an.

Cine este Inter Cars România?

Inter Cars România este unul dintre principalii jucători de pe piața automotive din Europa în domeniul distribuției de piese auto, de consumabile și de accesorii, atât pentru vehicule pentru pasageri, cât și pentru camioane și moto. Prin deschiderea filialei din România, în urmă cu 6 ani, milioane de repere pot să ajungă peste noapte la service-urile auto din România prin rețeaua lor de distribuție. De altfel, ele nu ajung doar la service-uri, ci și la magazine de piese auto, la posesori de flote sau la transportatori. O bună parte din reperele pe care le achizitionați sunt livrate de Intercars Romania.

De exemplu, rețeaua de service-uri auto independente Q-Service este poate printre cele mai recente francize care au intrat pe piața la inițiativa Inter Cars România și se află într-o continuă extindere – probabil le-ați remarcat și în zona în care locuiți voi.

Ce a însemnat Expo Inter Cars anul acesta

În acest an am avut parte de o organizare excelentă, direct în inima depozitului Inter Cars România din Codlea, lângă Brașov. Atmosfera a fost animată, ca de obicei, iar expozanții veseli, probabil și pentru că se termină sezonul de expoziții până în toamnă.

Surprizele din program s-au derulat în lanț: expoziție, premii speciale pentru comenzi, activități outdoor, vizite în depozitul central, concursuri și concerte (după finalizarea expoziției):

De asemenea, celor mai frumoase standuri din cadrul expoziției le-am făcut și noi câteva poze:

Ce a însemnat Expo IC pentru noi

Pentru noi, cea de-a șasea ediție a Expo Inter Cars a reprezentat un eveniment aparte și din alt punct de vedere. Am lansat oficial platforma automotive-am.com, cea pe care citiți acum acest articol, iar feedback-urile primite au fost pozitive. De altfel, ne bucurăm să dezvăluim brandurile și producătorii automotive aftermarket tuturor, nu doar specialiștilor.

Mai jos, puteți admira câteva imagini de la standul nostru:

Din nou, Bravo Inter Cars! Așteptăm cu nerăbdare evenimentul de anul viitor!

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ