CASTROL – profil de brand aftermarket

CASTROL – profil de brand aftermarket

2708
0
DISTRIBUIȚI

cover profil de brand castrol

CASTROL este lider mondial în producţia, distribuţia şi comercializarea de produse premium de lubrifiere, uleiuri, unsori şi de servicii pentru clienţii din domeniul automotive, industrie, marină, aviaţie, explorare și extracție petrol din întreaga lume. Ne vom concentra aici pe ceea ce inseamna CASTROL în automotive, cu focus pe automobile, mai puțin moto și truck – deși compania prezintă soluții pentru toate aceste grupe.

Principalele categorii de produse ale brandului:

EDGE

REZISTENȚĂ PENTRU PERFORMANȚĂ MAXIMĂ

Motoarele sunt mai eficiente ca niciodată. Odată cu eficiența crește, însă, și presiunea la care sunt supuse acestea. Doar uleiul de motor previne degradarea componentelor metalice, de aceea acesta trebuie să fie rezistent și să-și păstreze proprietățile în orice condiții.
Cea mai nouă gamă Castrol reprezintă apogeul rezistenței clasei din care face parte. Noul Castrol EDGE este îmbunătățit cu TITANIUM FST™, care îi dublează puterea și previne degradarea peliculei de ulei.

MAGNATEC

PROTECȚIE IMEDIATĂ DIN MOMENTUL ÎN CARE PORNEȘTI MOTORUL

Până la 75% din uzura motorului are loc în timpul încălzirii motorului. În mod normal, la oprirea motorului, uleiul se scurge de pe piesele critice ale motorului, dar nu şi moleculele inteligente Castrol MAGNATEC. Acestea rămân pe motor, ca atrase de un magnet, oferind un strat protector suplimentar.

GTX

PROTECȚIE SUPERIOARĂ ANTI-NĂMOL PENTRU FIABILITATE CRESCUTĂ

Nămolul acumulat in motor poate bloca părțile sale esențiale, la fel ca și colesterolul – dacă nu este protejat, poate reduce durata de viață a motorului, până la distrugerea acestuia.
Formula uleiului Castrol GTX Double Action îndepărtează vechile reziduuri și protejează împotriva formării lor, cu o performanță mai bună decât cele impuse de standardele din domeniu, crescând fiabilitatea motoarelor.

Alte detalii despre producătorul CASTROL

gama de produse castrol

CASTROL este un brand care s-a impus puternic în piața auto aftermarket, ajungându-se ca aproape toate uleiurile să se raporteze la el în urmă cu ceva ani. Având aplicații multiple, nu doar în automotive, dintre toate brandurile de ulei motor sau soluții de lubrifiere pentru automobile, CASTROL România a investit și în traducerea website-ului în limba română, astfel încat aveți acces la o multime de resurse privind produsele sale.

Notăm și 2 aspecte de diferentiere pentru companie:

  1. Votat SUPERBRAND de 3 ori la rand – vedeți ce inseamna asta aici.
  2. CASTROL vrea să reinventeze schimbul de ulei de motor, cu aceasta capsulă Nexcel cu tot cu filtru de ulei. (cititi detalii aici)

Fișe tehnice, teste, catalog online, gama detaliată de produse pe fiecare categorie în parte, puteți găsi direct pe site-ul lor castrol.ro de unde am făcut și noi această sinteză pentru cititorii noștri.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ