DEZVĂLUIM PIAȚA AUTO AFTERMARKET

De ce acest proiect? Avem peste 15 ani de experiență în piața auto. O cunoaștem. Cunoaștem eforturile producătorilor de a clarifica cine sunt, ce fac, de ce sunt buni, pe ce sunt buni… în timp ce utilizatorii, șoferii și proprietarii de autoturisme sunt în general într-o „ceață” totală, mergând orbește pe recomandarea specialiștilor. Dar, de multe ori, întrebarea poate veni chiar de la specialist în momentul în care mașina e în service: de exemplu, „pompă de apă Continental sau Febi”? Te apucă panica… iar primul impuls e să alegi după preț. Dar oare prețul cel mai mic e întotdeauna și cea mai bună alegere? Sau prețul mare înseamnă automat cea mai bună calitate? Misiunea noastră este de a clarifica brandurile din piața automotive aftermarket și ce se află in spatele lor. La următoarea vizită în service veți fi mai bine informați, mai siguri și veți face cele mai bune alegeri pentru dumneavoastră.

PIESE AUTO AFTERMARKET SAU ORIGINALE

Ai mașina nouă? Nu prea ai posibilitatea să alegi: mergi pe mâna reprezentanțelor atunci când vine vorba de piese auto, consumabile și accesorii. Îți pierzi garanția dacă alegi altceva? Care piese trebuie omologate RAR? Care nu? Ideea este că, de-a lungul timpului, am întâlnit producători care fac dotarea originală (Original Equipment – OE) iar apoi, după un anumit timp, pun în comerț prin brandurile aftermarket același produs. Alteori, realizează produse similare – deci nu chiar același produs. Alteori, alți producători realizează produsul respectiv și, cel mai amuzant, reușesc uneori să îl facă mai calitativ din punct de vedere tehnic decât produsul OE. În concluzie, ce ai putea să alegi dacă e, practic, același producător?

CE SUNT BRANDURILE AUTOMOTIVE AFTERMARKET?

Unele branduri sunt accesibile. Cand zici bujii probabil ai auzit de Bosch, Denso, Champion. Când zici baterii auto ai auzit sigur de Rombat, Bosch, Varta…. Când zici anvelope, ai auzit sigur de Michelin, Pirelli… etc. Dar, cum să alegi? De ce te-ar interesa dacă anumite branduri au ceva de spus? Câte branduri/opțiuni ai de fapt? Sunt multe lucruri de spus, iar automotive-am.com își propune să discute despre branduri, vom analiza și prezenta gamele de produse, comparațiile și materialele lor de prezentare. Urmăriți-ne și veți fi mai informat, veți putea lua decizii optime, la nevoie, pe baza informațiilor asimilate.

TIPURI DE BUSINESS ÎN PIAȚA AUTOMOTIVE AFTERMARKET

Aici vom discuta de tipuri de business în jurul pieței automotive aftermarket. Pe rând, vom prezenta profile de business, începand cu importatori, service-uri auto, magazine online, dealeri auto, tuning, etc. Invităm piața automotive din Romania la dialog cu utilizatorii de autovehicule. Sintetizăm profile de business cu beneficii pentru utilizatorii de mașini sau pentru investitorii interesați de acest domeniu. Ne puteți solicita și consultanță, echipa noastră având un backround bogat format din specialiști în automotive pe mai multe nivele care au acționat în diferite modele de business.

PRODUSE NOI – EVENIMENTE – PR

În această zonă de știri, vom discuta de evenimente de profil din țară. Vom da șansa unor producători să își publice comunicate de presă, să anunțe produsele noi sau noutățile din programul lor. Foarte important este faptul că vom face selecție între conținutul accesibil cititorilor noștri, utilizatori de mașini fără cunostințe tehnice de ingineri sau experiență de servisare auto. Aceștia sunt specialiștii automotive, care primesc separat informațiile dedicate pentru ei.

Cu stimă,
Adrian Abrudan
Managing Director Automotive-AM.com