Despre KYB Europe Aftermarket Business (p)

  2649
  0

  KYB Corporation a fost înființată în martie 1935 sub denumirea de Kayaba Manufacturing Co. Ltd. KYB are peste 13.500 de angajați la nivel mondial, în peste 89 de fabrici și birouri din 25 de țări. KYB fabrică peste 1 milion de amortizoare în fiecare săptămână pentru OE și piața pieselor de schimb.

  Europa este a doua cea mai mare piață pentru KYB Corporation iar componentele auto reprezintă aproape 70% din afacerile globale ale KYB. 1 din 5 masini din Europa, are dotare originala KYB și aproape în aceeași configurație sunt oferite și componente aftermarket.


  Intre clienții OE figureaza: Toyota Peugeot Citroen Automobile (Republica Cehă), Toyota (Regatul Unit, Franţa, Turcia), Suzuki (Ungaria) Renault (Slovenia, Franţa), Daimler (Franţa), Nissan (Spania, Regatul Unit, Rusia). Vedeți mai jos principalele modele care se echipează cu suspensia KYB:

  După ce a început cu succes producția de amortizoare în Europa, s-a lucrat în colaborare cu liderii japonezi și la proiectoarea unei fabrici de arcuri elicoidale aftermarket, care ajunge să producă azi in Europa acoperind 95% din cerere.

  Cele mai importante aspecte de știut de către șoferi privind produsele aftermarket KYB sunt următoarele:

  • 1 din 5 mașini din Europa are amortizoare KYB din fabrică
  • Pe aceeași linie de producție – fără nici o diferență în procesul tehnologic – ies și piesele dedicate OE și piesele aftermarket – în concluzie exact aceeași calitate.
  • Pentru ca șoferii să beneficieze la maxim de suspensiile KYB, suportul tehnic acordat specialiștilor montatori – este unul foarte dedicat:
   • Se oferă video-uri de montaj încă din 2011 (cei mai tehnici dintre voi le puteți urmări aici www.youtube.com/KYBEurope
   • se oferă link/ QR code pe fiecare amortizor către video-ul cu montaj aferent
   • se oferă poze 360 pentru o idenficare fără dubii a amortizorului potrivit în cel mai scurt timp
   • s-a tradus site-ul în 14 limbi și include un catalog electronic
   • recent s-au lansat și 2 instrumente pentru service-uri pentru o cumunicare mai bună cu clienții lor șoferii (puteti citi despre acestea aici).

  Există multe mașini care au cel puțin un amortizor uzat dar și multe motociclete în această situație. Ca și producător, KYB Europe a pregătit materiale de informare atât pentru șoferi cât și pentru specialiști — dar înlocuirea amortizoarelor este de regulă o decizie a voastră, a șoferilor și va depinde de cât de motivați sunteți să vă mențineți mașina sau motocicleta în parametri de performanță in care a fost proiectată suspensia acesteia. E foarte important să știm că mașina poate face față oricarei situații și de aceea avem încredere în mașina pe care o conducem mai mult decât în altele – deci practic, cu cât știm mai mult despre mașină, cu atât conducem mai în siguranță și acesta este și unul din obiectivele articolelor noastre pe automotive-am.com.

  Vezi video VR comparativ efecte amortizoare uzate aici.

  Mai multe detalii pe www.kyb-europe.com

  Comentarii

  Articolul precedentCe poți face să protejezi interiorul mașinii
  Articolul următorKYB ne atenționează despre siguranța pe drum prin VR video
  Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.