5 Motive să ai cameră de bord

438
0

In principiul motivul e același, având filmarea ai și dovada a ceea ce s-a întâmplat și poate fi extrem de utilă în următoarele situații:

1. Pieton care îți sare în fața mașinii

Toți șoferii am întâlnit astfel de situații când un pieton îți apare în fata din neatenție sau intenționat, din grabă sau chiar ca să îți însceneze un incident cu scopul de a scoate bani de la tine sau de la asigurator! Cu ajutorul filmării de pe camera de bord poți să demonstrezi ușor polițistului că ai condus regulamentar, ai frânat din timp sau faptul că totul a fost o înscenare!

2. Ești agresat în trafic

Pe drumuri avem și șoferi agresivi care dau flash-uri, coboară din mașină la tine sau care chiar te agresează fizic sau lovesc intenționat mașina. Este simplu să raportezi un astfel de abuz folosind filmările și în general dacă agresorul observă că ai o cameră de bord de multe ori se abține de la alte abuzuri!

5 motive pentru care merita sa cumperi camera de bord avantaje

3. Ești tu acuzat că ești agresiv în trafic

În cazul unei șicanări în trafic se poate că un șofer să te acuze pe nedrept că ai fost agresiv sau că ai încălcat legislația chiar dacă tu ai circulat regulamentar. Poți să pui la dispoziție filmările de pe camera de bord, nu doar din momentul incidentului ci și filmările capturate înainte pentru a demonstra că respecți regulile de circulație!

5 motive pentru care merita sa cumperi camera de bord avantaje

4. În caz de accident vinovatul nu recunoaște că a greșit

În caz de accident se întâmplă des ca declarațiile șoferilor să fie contradictorii. În acest caz filmările de pe camera ajuta poliția să ia o decizie corectă și vă poate scăpa de o situație în care sunteți în prima fază declarat vinovat! Cel mai des întâlnit caz este cel în care cineva dă cu spatele, iar tu trebuie să demonstrezi cumva ca nu ai intrat tu în el.

5 motive pentru care merita sa cumperi camera de bord avantaje

5. Dacă eşti oprit de poliţie, poţi demonstra că nu ai greşit

Ești oprit de poliție pe motiv că era galben, că ai depășit pe linie continuă sau nu ai acordat prioritate. Având camera de bord care înregistrează permanent poți să îi demonstrezi polițistului că poate s-a înșelat, astfel scăpați de o amendă fără muncă de convingere! Recuperați valoarea camerei dintr-o singură situație.

5 motive pentru care merita sa cumperi camera de bord avantaje

Mulți șoferi mai știu că în instanță nu poți prezenta ca și probă o filmare și într-adevăr legea așa spune. Dar imaginile sunt acceptate în instanță, astfel orice șofer care are cameră de bord poate ataşa la dosar stop-cadre în varianta tipărită. Puteți printa câte poze sunt nevoie, 10-30-50 pentru a fi mai mult decât edificator incidentul unde sunteți incriminat. Judecătorul va aproba ca și probe aceste dovezi!

Și acum un pont pentru voi, am găsit  oferte cu prețuri incredibile la camerele de trafic la cei de la Smailo. Dacă nu aveți, e momentul să cumpărați una, verificați singuri ofertele. Am făcut o selecție de camere cu rezoluție FULL HD si  G Sensor – înregistrează automat in caz de șoc. Unele au inclusiv camera spate sau monitorizare in parcare cu senzor de mișcare.

5 CAMERE DE MONITORIZARE TRAFIC LA PREȚ INCREDIBIL

 1. RideXla 35 lei – 84% reducere
  O camera FULL HD mică, versatilă, accesibilă pentru oricine.
  Vezi oferta și detaliile camerei RideX
 2. DoubleX la 80 lei – 84% reducere
  O variantă FULL HD inclusiv pentru camera spate – mică, versatilă, o cameră dublă accesibilă tuturor.
  Vezi oferta și detaliile camerei DoubleX
 3. OPTICla 112 lei – 63% reducere
  O camera FULL HD cu ecran pentru vizualizare video, versatilă, accesibilă.
  Vezi oferta și detaliile camerei Optic
 4. StreetView – la 80 lei  – 80% reducere
  O cameră dublă, ușor de montat, care monitorizează inclusiv habitaclul, interiorul mașinii.
  Vezi oferta și detaliile camerei StreetView
 5. DriveMe – la 120 lei – 84% reducere
  O camera extra FULLHD incredibil de ieftină, foarte mică, versatilă, accesibilă pentru oricine.
  Vezi oferta și detaliile camerei DriveMe

Comentarii

Articolul precedentOctavia 3 – Probleme întâlnite
Articolul următorCe este omologarea pieselor E-MARK?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.