Acasă Branduri BERU – profil de brand auto aftermarket

BERU – profil de brand auto aftermarket

3221
0

BERU_Brand_Profiles_980x346px_01_09_16

BERU are o reputație internațională în ceea ce privește livrarea de soluții inovative de aprindere sau pornire la rece a motoarelor diesel care răspund standardelor producătorilor OE, un knowhow ce l-a transformat într-un leader de piață și o referință de încredere în specializarea sa pe pornirea diesel la rece și în aprinderea motoarelor.

BERU face parte din grupul de firme american FEDERAL MOGUL, care este unul din primii 5 jucători pe plan mondial în domeniul automotive, cu mare implicare în construcția modelelor de mașini ca producător OE dar și cu o ofertă vastă în aftermarket.

Principalele categorii de produse ale brandului țin de specializarea acestuia în elemente de aprindere ale motorului:

APRINDERE
MOTOR

Bobine compacte și bujiile BERU bi-hex asigură o aprindere durabilă, prietenoasă față de mediu, în special pentru motoarele moderne micșorate.

În plus, producătorul oferă sisteme complete de aprindere, combinând bobine și module de aprindere, cabluri și conectori.

TEHNOLOGIE DIESEL
DE PORNIRE LA RECE

Cu BERU Instant Start System (ISS) motoarele diesel pornesc la fel de rapid și eficient ca și motoarele pe benzină, chiar și la temperaturi extrem de joase. Aceasta datorită bujiilor incandescente optimizate și a controlului electronic al incadescenței, ce reglează incandescența și voltajul fiecărei bujii.

ELEMENTE
RĂCIRE

Componentele de răcire BERU au în spate o istorie importantă și sunt parte din dotările OE pentru mai mulți producători auto. Ventilatoarele electrice, vascocuple, kituri și componente pentru ventilatoare se afla în portofoliu atât pentru vehicule pasageri cât și pentru camioane, motoare industriale sau agricole.

SENZORI

Filtrele de particule, noxele emise sau turbinele se bazează pe eficiența și fiabilitatea senzorilor de temperatură BERU în intervale de -46 grade până la 950 grade celsius. Senzorii de viteză au roluri importante în controlul motoarelor, a cutiilor de viteză sau sistemele ABS. De asemenea, în portofoliul companiei se găsesc senzori magnetici, de presiune, sonde lambda, sau microsenzori.

Alte detalii despre producătorul BERU

BERU a fost achiziționat de Federal-Mogul in 2012 de la compania germană Borg Warner Inc., oferind astfel o extindere puternică a acoperirii parcului auto avută până atunci prin brandul Champion. Inovațiile privind aprinderea joacă un rol important pe viitor privind eficiența motoarelor, economia de combustibil și micșorarea motoarelor și a noxelor.

BERU vorbește permanent de pedigree OE, despre faptul că produce elementele aftermarket la aceeași calitate pentru care au fost selecționați de producătorii OE și este sprijinit de firma-mamă – Federal Mogul – să vină în continuare cu inovații pentru domeniile în care BERU s-a specializat.

Puteți găsi mai multe detalii despre brandul BERU direct pe site-ul lor beru.federalmogul.com.

Comentarii

Articolul precedentCe se întâmplă dacă filtrul de aer nu este schimbat la timp?
Articolul următorUleiul din cutia de viteze manuală: se schimbă sau nu?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.