Acasă Branduri Denso – profil de brand aftermarket

Denso – profil de brand aftermarket

2665
0

Cu o prezență vizibil marită în ultimii ani – Denso este unul din primii 5 jucători mondiali în industria automotive care intră pe piața aftermarket din Europa cu un program aftermarket 100% la standarde OE. În România, cel mai mult s-a aflat, probabil, despre programul lor de bujii și de know-how-ul și calitatea părților termice, în special despre compresoarele de climă.

Principalele grupe de produse aftermarket.

A/C & TERMICE

Calitatea DENSO AfterMarket OEM asigură o vastă experiență în producție de Compresoare și Componente A/C cu responsabilitate față de mediu și elemente Răcire Motor.

Componente Diesel

Programul Denso aftermarket la calitate OE reflectă zeci de ani de experiență la nivel global în sectorul Diesel OEM.

Aprindere

Ca lider mondial în componente de aprindere, oferta producătorului propune clienților aftermarket bobine, bujii cu scânteie și bujii incandescente la calitate OE.

Alte detalii despre brandul Denso

Denso reprezintă unul din primii jucători pe piața mondială automotive, cu un istoric bogat ca producător OEM. Cu toate acestea, însă, oferta aftermarket în Europa este departe de poziția și forța acestui producător. Față de principalele grupe de produse aftermarket prezentate mai sus (aprindere, A/C & termice și Componente diesel) gama aftermarket conține și ștergătoarele auto, demaroare & alternatoare și sisteme de management motor.

Important de știut! Departamentul After Market DENSO Europe BV plasează calitate OE în toate produsele aftermarket, cu o gamă în continuă creștere ca acoperire a parcului auto.

În afară de Automotive, diviziile companiei în Europa acoperă urmatoarele domenii: A/C Bus, Robotică și Life&Energy.

Detalii găsiți și pe Denso.ro, un site recent lansat în limba română.

Comentarii

Articolul precedentDespre aerul condiționat în mașină
Articolul următorKYB – profil de brand aftermarket
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.