DISTRIBUIȚI

LEDriving Xenarc GOLF VI

Cei de la Osram au avut un proiect nou, un challenge pentru echipa de la inovaţie de a scoate un produs aftermarket mai bun decât originalul. S-au orientat pe Golf 6, în funcţie de numărul de maşini şi potenţialul de optimizare a dotărilor originale şi au scos produsul LEDriving Xenarc Golf VI headlamp pentru toate modele de Golf VI neechipate cu faruri Xenon.

Ce înseamnă mai bun pe scurt?

  • DESIGN mai atractiv
  • PERFORMANȚĂ superioară la iluminare
  • PLUG&PLAY omologat CEE

Şi nu doar atât, şi-au propus să combine într-un singur produs tehnologia LED cu tehnologia XENON. Am capturat 2 imagini, una din momentul unui montaj, cu farul original şi noul far Osram şi cealaltă după montaj.

O să redăm descrierea produsului mai jos și vă lăsăm să vă faceţi voi o părere.

Este disponibil in 3 editii: GTI, Black si Chrome.

Performanță superioară măsurabilă instant:

DESIGN special, ce atrage privirile, curiozitatea și întrebările. Atât designul iniţial cât şi semnalizarea dinamică LED surprind foarte plăcut simţul vizual.
VIZIBILITATE – cu pănă la 70% mai multă lumină
CLARITATE – cu până la 40% lumină mai albă
DISTANȚĂ – cu până la 20 m lungime mai mare a razei de lumină

Pentru cât mai puține probleme pe comercializare, OSRAM a venit din proiectare cu următoarele aspecte:

  • Produsele sunt omologate ECE, n-au nevoie de alte omologări
  • Au creat o soluţie plug&play – fără să fie necesare modificări de instalaţie electrică pe Golf 6 şi fără să fie necesar montajul unei instalaţii de spălare faruri pentru tehnologia Xenon
  • Tot ca funcţie extra, au introdus pe far un buton prin care şoferul alege semnalizarea clasică (blink) sau varianta dinamică
  • 2 ani de garanţie

Preţul recomandat pe piaţa este undeva la 900 euro setul de faruri, în România l-am găsit aici.

În final, cei de la OSRAM au pregătit o surpriză venind cu inovaţie şi în partea de prezentare a produsului. Pentru cei care aveţi ochelari VR – vă recomandăm să încercaţi această prezentare direct în VR, veţi avea o perspectivă totală asupra noului far de Golf 6 de la OSRAM LEDriving Xenarc. Puteți vizualiza filmul şi în youtube, 360 grade rotind telefonul sau utilizând mouse-ul – dar filmul este proiectat pentru ochelarii VR şi rulare de pe telefon.

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ