Far aftermarket mai bun decât originalul ?

7931
0

LEDriving Xenarc GOLF VI

Cei de la Osram au avut un proiect nou, un challenge pentru echipa de la inovaţie de a scoate un produs aftermarket mai bun decât originalul. S-au orientat pe Golf 6, în funcţie de numărul de maşini şi potenţialul de optimizare a dotărilor originale şi au scos produsul LEDriving Xenarc Golf VI headlamp pentru toate modele de Golf VI neechipate cu faruri Xenon.

Ce înseamnă mai bun pe scurt?

  • DESIGN mai atractiv
  • PERFORMANȚĂ superioară la iluminare
  • PLUG&PLAY omologat CEE

Şi nu doar atât, şi-au propus să combine într-un singur produs tehnologia LED cu tehnologia XENON. Am capturat 2 imagini, una din momentul unui montaj, cu farul original şi noul far Osram şi cealaltă după montaj.

O să redăm descrierea produsului mai jos și vă lăsăm să vă faceţi voi o părere.

Este disponibil in 3 editii: GTI, Black si Chrome.

Performanță superioară măsurabilă instant:

DESIGN special, ce atrage privirile, curiozitatea și întrebările. Atât designul iniţial cât şi semnalizarea dinamică LED surprind foarte plăcut simţul vizual.
VIZIBILITATE – cu pănă la 70% mai multă lumină
CLARITATE – cu până la 40% lumină mai albă
DISTANȚĂ – cu până la 20 m lungime mai mare a razei de lumină

Pentru cât mai puține probleme pe comercializare, OSRAM a venit din proiectare cu următoarele aspecte:

  • Produsele sunt omologate ECE, n-au nevoie de alte omologări
  • Au creat o soluţie plug&play – fără să fie necesare modificări de instalaţie electrică pe Golf 6 şi fără să fie necesar montajul unei instalaţii de spălare faruri pentru tehnologia Xenon
  • Tot ca funcţie extra, au introdus pe far un buton prin care şoferul alege semnalizarea clasică (blink) sau varianta dinamică
  • 2 ani de garanţie

Preţul recomandat pe piaţa este undeva la 900 euro setul de faruri, în România l-am găsit aici.

În final, cei de la OSRAM au pregătit o surpriză venind cu inovaţie şi în partea de prezentare a produsului. Pentru cei care aveţi ochelari VR – vă recomandăm să încercaţi această prezentare direct în VR, veţi avea o perspectivă totală asupra noului far de Golf 6 de la OSRAM LEDriving Xenarc. Puteți vizualiza filmul şi în youtube, 360 grade rotind telefonul sau utilizând mouse-ul – dar filmul este proiectat pentru ochelarii VR şi rulare de pe telefon.

Comentarii

Articolul precedentInfographic Motul – pentru fiecare motorizare Dacia
Articolul următorÎmi ajunge doar RCA-ul în vacanță?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.