Informațiile esențiale la becurile auto

16301
3

Profităm de lansarea noilor ambalaje ale becurilor Osram și vă prezentăm aici informațiile esențiale de care trebuie să țineti cont când alegeți becurile auto. În acest caz, producătorul vine în întâmpinarea nevoilor șoferilor prin reconfigurarea ambalajelor și o codificare a culorilor ce ar trebui să simplifice luarea deciziei privind tipul de bec auto de care aveți nevoie.

Noile ambalaje OSRAM au culori diferite pentru fiecare gamă de produse:

PORTOCALIU = ORIGINALE
În ambalajele albe cu portocaliu strălucitor veți găsi calitate premium specifică primului montaj (OEM)
VERDE = CONFORT
Ambalajele verzi conțin produse cu o durată de functionare extinsă. Sunt ideale când doriți să schimbați becurile la intervale mari de timp.
ALBASTRU = DESIGN
Ambalajele albastre sunt specifice becurilor cu un design deosebit (lumina rece, albastruie).
ROSU = PERFORMANȚĂ
În ambalajele roşii veți găsi cele mai performante soluții de iluminat Osram, sunt becurile auto cu plus de lumina având performanțe sporite pentru o vizibilitate mai bună pe sosea.
NEGRU = INOVAȚIE
Ambalajele negre conțin produse inovatoare, respectiv noile becuri auto ce utilizeaza tehnologia LED.

Citiți cu atenție fată și verso ambalajul becurilor pentru o imagine completă privind avantajele și dezavantajele pentru fiecare gamă în parte.

Cele mai importante informații sunt: luminozitatea, distanța de iluminare, culoarea luminii și durata de funcționare. Vedeți un exemplu aplicat mai jos al performanței luminii becurilor Night Breaker Laser vs becurile standard unde există o transparență totală privind specificațiile produsului.

Pentru șoferi este foarte important să cunoască tipul produsului de care au nevoie. De exemplu, o masină condusă de o doamnă/domnișoară poate fi echipată cu gama Confort pentru că va aprecia, cu siguranță, o durată extinsă de funcționare și faptul că nu e nevoie să apeleze des la un service sau ajutor specializat. De asemenea, firmele pot face economii alegând gama Confort.

Trebuie știut faptul că dacă doriți un bec cu mai multă lumină, atunci durata de funcționare scade.

Din păcate nu este posibil să avem de la un bec și mai multă lumină și durată de functionare extinsă, asa că atunci când doriți să achiziționați un bec auto este bine să vă decideți asupra becurilor care se potrivesc autoturismului Dvs. Doriți performanță? Design? Durată de funcționare sporită? Calitate originală?

Un ghid util este catalogul electronic de becuri de pe pagina producătorului – îl puteți verifica aici.

Articol oferit cu sprijinul  OSRAM Romania.(P)

Comentarii

Articolul precedentUlei de motor special pentru START/STOP?
Articolul următorCe cauți femeie la volan?
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.