Ulei de motor special pentru START/STOP?

6981
0

Revenim cu un subiect special privind uleiul de motor, pornind de la un material publicitar al unui producător de ulei și anume Castrol. Oare tehnologia Start/Stop să necesite chiar proprietați diferite la uleiul de motor?

Argumentele producatorului sunt că uzura motorului este mai accentuată în faza de pornire, iar tehnologia Start/Stop presupune un număr mai mare de porniri, deci o uzură accentuată iar un ulei cu specificații dedicate acestor porniri, poate să protejeze mai bine motorul în timp.

Nu zicem nu, are sens. Vă lăsăm să citiți direct pe site-ul oficial Castrol Romania argumentele lor și video-ul lor de prezentare, dar întrebarea noastra rămâne – Este justificat un ulei special pentru tehnologia Start/Stop sau este un nou motiv de comunicare și un exemplu de marketing aplicat?

Sursa: http://www.castrol.com/ro_ro/romania/products/cars/engine-oils/castrol-magnatec-brand/castrol-magnatec-stop-start.html

Ce ne face să ne întrebăm asta, este faptul că alți producători nu insistă în promovare cu produse speciale pentru motoarele cu tehnologie Start/Stop. Mobil1, Total, Valtec, Repsol, Motul sau alții – au scos uleiuri speciale de motor ? Sau Castrol este în fața lor și ne da o mostră de competențe și inovație?

Pentru mai multe detalii despre brand-ul Castrol puteți citi mai mult detalii aici.

 

Comentarii

Articolul precedentCe ștergătoare cumpăr pentru mașină?
Articolul următorInformațiile esențiale la becurile auto
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here