DISTRIBUIȚI

Revenim cu un subiect special privind uleiul de motor, pornind de la un material publicitar al unui producător de ulei și anume Castrol. Oare tehnologia Start/Stop să necesite chiar proprietați diferite la uleiul de motor?

Argumentele producatorului sunt că uzura motorului este mai accentuată în faza de pornire, iar tehnologia Start/Stop presupune un număr mai mare de porniri, deci o uzură accentuată iar un ulei cu specificații dedicate acestor porniri, poate să protejeze mai bine motorul în timp.

Nu zicem nu, are sens. Vă lăsăm să citiți direct pe site-ul oficial Castrol Romania argumentele lor și video-ul lor de prezentare, dar întrebarea noastra rămâne – Este justificat un ulei special pentru tehnologia Start/Stop sau este un nou motiv de comunicare și un exemplu de marketing aplicat?

Sursa: http://www.castrol.com/ro_ro/romania/products/cars/engine-oils/castrol-magnatec-brand/castrol-magnatec-stop-start.html

Ce ne face să ne întrebăm asta, este faptul că alți producători nu insistă în promovare cu produse speciale pentru motoarele cu tehnologie Start/Stop. Mobil1, Total, Valtec, Repsol, Motul sau alții – au scos uleiuri speciale de motor ? Sau Castrol este în fața lor și ne da o mostră de competențe și inovație?

Pentru mai multe detalii despre brand-ul Castrol puteți citi mai mult detalii aici.

 

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ