DISTRIBUIȚI

Se întâmplă să mai apară ceva urme de rugină pe un element, aripi, pe capota sau unde mașina a fost atinsă/zgâriată. Vrem să rezolvăm aceste defecte, unu la mână pentru că este inestetic, iar doi la mână pentru că vine iarna, iar umezeala și sarea de pe carosabil care agraveză situația.

Care sunt prețurile, deci?

Păi, majoritatea șoferilor au nevoie de un element sau două, iar aici găsim prețuri de la 250 lei la 500 lei per element. Aici, depinde și de culoare, o vopsea metalizată fiind mai scumpă decât una clasică, tipul de service, tarifele, calitatea muncii.

Vopsire capota element
Vopsire element mașină

Atenție! Atunci când sunt mai multe elemente care trebuie refăcute, recomandat ar fi să vă revopsiți întreaga mașină. Aici rezultatele sunt mult mai bune, fiind foarte greu să realizezi dacă mașina a fost revopsită.

Straturile de vopsea
Straturile de vopsea pe masina

Vopsirea integrală pleacă de la un preț de 2500 lei și merge până la 4-5000 lei. Dacă discutăm despre un SUV, acolo prețul crește cu aproximativ 1000 de lei.

Dacă mașina este mai veche, în caz de incident poate merită să o vopsiți în regie proprie luând banii de la asigurator și astfel puteți rămâne și cu ceva bani sau puteți vopsi un element în plus. Important este să vă faceți calculele bine înainte de a lua o decizie.

In final, vă mai supunem atenției câteva lucruri care poți să le verifici la momentul recepției lucrărilor, întrebând sau constatând:

  1. Verificați ca vopseaua să nu fie scursă, vopsită necorespunzător.
  2. Verificați daca exista diferente de nuanta inacceptabile, in condiții diferite de lumină și din unghiuri diferite.
  3. Urme de slefuire, basici de vopsea, pori sau cratere in vopsea arată un proces necorespunzator de vopsire.
  4. Verificați dacă au fost montate la loc apărătorile de plastic de la roți pentru că asta în timp ar duce la apariția ruginii + zgomot pronunțat atunci când sar pietre/mizerie
  5. Verificați dacă apărătorile termice de pe lângă motor/tobă au fost montate la loc, să nu constatați că miroase a vopsea arsă și nu știți de unde – dar atenție, poate fi chiar pericol de incendiu.

Vă dorim să nu aveți nevoie de informațiile din acest articol dar, dacă ajungeți la aceste servicii, e important să fiți atent la aceste servicii pentru că o vopsire necorespunzătoare poate să vă devalorizeze mașina la momentul vânzării. Dacă mai sunt informații importante pe acest subiect, le puteți completa voi direct pe facebook sau chiar aici sub articol prin comentarii.

Comentarii

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ