DISTRIBUIȚI

Vara aceasta derulăm un proiect interesant credem noi pentru șoferi prin care propunem o serie de articole care ne ajută să înţelegem ce soluții aftermarket oferă producătorii pe modele auto și vom începe cu Dacia Duster. Găsiți la sfârșitul articolelor infografice care sintetizează detalii despre producător, soluții şi sfaturi pentru șoferi.

În acest articol piatră este cuvântul cheie pentru că nu ține cont de sigla, de şofer sau de experientă. Piatra loveşte parbrizul cu o anumită viteză şi la un anumit unghi. Apare fisura inițială care imediat se extinde.

Ce facem? Îl reparăm sau îl schimbăm…

Împreună cu Pilkington și rețeaua Centru de Parbrize prezentă în România vă propunem un infografic care ne răspunde la întrebare și în același timp ne oferă informații și soluții pentru șoferi.parbriz

Cât timp durează reparația sau schimbul parbrizului?

Atunci când avem nevoie de mașină in mod constant trebuie să ne alocam timp pentru reparație/schimbare. Este recomandat să vă faceți programare și atunci mergeți la sigur. Reparația durează maxim o oră, deci puteți aştepta acolo. Dacă discutăm despre o înlocuire atunci media este între 2 şi 3 ore pentru că trebuie să lăsați mașina ca adezivul să se întărească.

Foarte simplu este să folosiți comparația de mai jos cu moneda de 50 de bani pentru a estima cât timp alocăm. Dacă suprapuneți moneda peste ciobitura şi nu se mai vede zona afectată atunci parbrizul poate fi reparat. Aici este important de precizat că reparaţia se face doar pe partea exterioară a parbrizului și nu în zona de vizibilitate a şoferului.

Ce variante oferă Pilkington?

Toate părțile vitrate sunt de calitate de prima echipare. Parbrizele sunt echipate cu suport pentru oglindă şi pentru Duster vine în două variante: cu tentă verde sau cu tentă verde + parasolar gri integrat între cele două straturi de sticlă ambele pe marca Pilkington.Sfaturi și informații pentru șoferi:

  • Este posibil ca RAR să nu accepte un parbriz ciobit
  • Crăpăturile sau fisurile pot duce la pierderea structurii de rezistenţă a geamului
  • Trebuie să mergeţi cât mai repede la un centru de reparaţie după ce piatra a atins parbrizul pt reparaţie
  • Pământul şi mizeria agraveza problema și poate îngreuna reparația
  • Se poate deschide dosar de dăuna casco direct la Centrul de parbrize
  • Pilkington asigura montaj gratuit pe baza dosarului de Casco
  • 12 companii de asigurări decontează montajul la centru de parbrize

CLICK AICI – pentru a descărca infograficul complet

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ