Lubrifianții motorizărilor DUSTER (P)

2616
0

Infografic oferit de Motul Romania pentru șoferii de Duster.

Salutare, stimați șoferi. Motul România vă propune un infografic ce vă sintetizează informații esențiale despre uleiurile de motor și normele aprobate pentru DACIA DUSTER pentru a vă ajuta rapid să cunoașteți rolul lor, aspectele importante privind aceste consumabile și soluțiile oferite de Motul pentru fiecare motorizare.

Motul oferă o gamă largă de consumabile și pentru vehicule, din categoria uleiuri de motor, antigel, lichid de frană sau ulei de transmisie.

Prima parte a infograficului structurează motorizările pe benzină și cele pe motorină, stabilind tipul de ulei Motul și detalii despre produse.

MODELELE DUSTER PE BENZINĂ

Include toate motorizările întalnite în Romania pe benzină, 1.2 TCE, 1.6 TCE,  1.6 16V, 2.0 16V cu normele Renault aferente.Dacia Duster

MODELELE DUSTER DIESEL

Include informații despre cele 2 variante ale motorizării 1.5 DCI cu și fără filtru de particule.

Dacia Duster

Click aici – pentru a descărca infograficul complet

Acest articol este unul promoțional, informațiile fiind oferite de Motul România

Comentarii

Articolul precedentGama de becuri construită pe caracterul soferilor
Articolul următorConversie volan de pe dreapta pe stanga
Cu o experienta in domeniul automotive aftermarket din 2004, ne propunem sa impartasim din experienta noastra soferilor si proprietarilor de masini mai putin informati decat noi si sa invatam mai multe impreuna de-a lungul acestui proiect de stiri prin efortul comun cu partenerii nostri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here