Acasă Branduri Brembo – profil de brand aftermarket

Brembo – profil de brand aftermarket

3533
0


cover profil de brand brembo

Brembo este unul din cei mai cunoscuți producători din industria sistemelor de frânare. Portofoliul companiei cuprinde plăcuțe de frână, discuri de frână, tamburi, elemente hidraulice și accesorii pentru sistemele de frânare. Este recunoscut ca fiind furnizor OE pentru cel puțin 40 de producători auto de top din întreaga lume. Mai mult decât atât, este un brand extrem de cunoscut în zona sporturilor cu motor, vorbind în special de Formula 1 și Moto GP.

BREMBO propune 3 categorii principale de produse:

Plăcuțe de frână

Plăcuțele de frână BREMBO acoperă toate gamele, de la autoturisme compacte la Formula 1, motociclete și autovehicule de transport. În procesul de fabricație al plăcuțelor sunt folosite peste 100 de materiale diferite, pentru a asigura mixul optim de calitate și durabilitate.

Discuri de frână

Discurile de frână Brembo sunt concepute astfel încât să ofere maximum de performanță indiferent de destinația utilizării. Materialele folsite, împreună cu designul inovativ, fac din Brembo un concurent puternic pe piața sistemelor de frânare.

Tamburi de frână

Tamburii de frână Brembo folosesc combinații de materiale special concepute pentru a crește durabilitatea, oferind în același timp o greutate scăzută față de tamburii clasici din fontă.

Sisteme complete de frânare

Brembo oferă și sisteme de frânare complete ce includ discuri, etriere, plăcuţe, componente hidraulice și accesorii.

În funcție de destinația utilizării, BREMBO oferă produse pe clase diferite de calitate. Astfel, avem:

OE

Brembo oferă produse ce îndeplinesc standardele de calitate OE pentru cel puțin 40 de producători auto de top din întreaga lume, printre care se numără BMW, Audi, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Volkswagen, Renault, Ford, Citroen, Opel și mulți alții.

Aftermarket

Cu garanția calității dovedită de experiența dobândită în producția OE, Brembo asigură componente sau sisteme de frânare aftermarket pentru aproximativ 96% din modelele de automobile disponibile pe piața din întreaga lume.

Performance

Rezultatele deosebite pe care Brembo le obține în domeniul sporturilor cu motor își spun cuvântul și asupra calității și caracteristicilor inovative ale produselor din gama Sport, care sunt adresate tuturor celor care își doresc un „upgrade” pentru performanțele automobilului lor.

Racing

Brembo oferă o gamă largă de produse destinate exclusiv sporturilor cu motor, special concepute pentru a oferi performanță maximă în condiții extreme. Proiectarea și producția componentelor din această gamă se realizează în strânsă colaborare cu reprezentanți ai echipelor ce concurează la marile competiții internaționale, cum ar fi Formula 1 sau Moto GP.

Alte detalii despre brandul BREMBO

Brembo pune foarte mult accentul pe inovație, fiind astfel lider în domeniu pe plan tehnologic și de cercetare-dezvoltare. Compania deține patente și soluții proprii de proiectare și producție, recunoscute ca fiind unice în domeniu. Mai mult, toate produsele sunt testate atent înainte de lansarea pe piață, atât în laboratoare cât și pe circuit.

BREMBO Original Card

Pentru a aduce un plus de încredere clienților și a evita apariția pe piață a produselor contrafăcute, componentele Brembo din clasele Performance sau Racing vin însoțite, în interiorul ambalajului, de un card cu elemente de identificare unice care poate fi folosit online pentru a certifica faptul că produsul este unul original.
Mai multe detalii pe site: Brembo Original Card

Comentarii

Articolul precedentEdotec.ro – profil de business aftermarket
Articolul următorATE – profil de brand aftermarket

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.